2024. május 6.
Mostantól nem lehet kifogás a mozgásra

Mostantól nem lehet kifogás a mozgásra

A Mozdulj rá, Budapest! akció Czanik Balázzsal ingyenes aerobik órákat kínál. Ha valaki mégis fizetne, akkor támogathatja az aktuális jótékony gyűjtést.

A sport kétségtelenül a legjobb dolog, amit az ember tehet a testével. Millió lehetőség kínálkozik arra, hogy megtaláljuk a legjobban tetsző mozgásformát, de az aerobik mindig jó választás, hiszen alaposan átmozgat, változatos, ráadásul a csoportos edzés elementáris erővel hat.

„Hatalmas energiák szabadulnak fel egy-egy aerobik órán, ezért is gondoltunk arra, hogy szeretnénk ezt a lehetőséget minél szélesebb körben elérhetővé tenni. A különböző edzések ára nagyon széles skálán mozog, és bár lehet találni nagyon kedvezőket is, mégis azt tartottuk a legjobbnak, hogy ha térítésmentesen bocsátjuk rendelkezésre a kedd esti aerobik órákat, hogy az anyagiak egyáltalán ne jelenthessenek akadályt senki számára. Így elindítottuk a Mozdulj rá, Budapest! február 5-étől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában mindenkit várunk szeretettel egy fergeteges aerobik órára, ahol DJ Antonyo gondoskodik a pörgős zenéről” – mondja Czanik Balázs fitness edző.

A hetente tartandó aerobik órák jó célt is szolgálnak, mert havonta más-más rászorulót vagy szervezetet támogatnak. Bár a program ingyenes, minden résztvevőnek lehetősége van egy adománygyűjtő ládában kisebb-nagyobb összeget elhelyezni, és az így gyűjtött adományt megkapja az adott hónapra kiválasztott rászoruló.

 

  

Érvek a csoportos edzés mellett

·         Amennyire fizikailag lefáraszt a sport, lelkileg és mentálisan ugyanannyira feltölt. Az egész napos munka, tanulás, rohanás után amellett, hogy a mozgással levezetheted a feszültséget, egy kellemes hangulatú csapattal zárhatod a napot.

·         Mindenkinek fontos a valahová tartozás érzése, a csoportos órákon a csapat lendülete és ereje könnyedén átsegíthet a holtpontokon.

·         Zenerajongó vagy, de nincs se időd, se energiád eljárni bulizni? Az aerobikon össze tudod kötni a kellemest a hasznossal, mert a mozgás mellett a legtrendibb zenéket hallgathatod.

·         Sokszor az anyagiak problémát jelenthetnek, ha edzeni szeretnél. A csoportos órák arányaiban mindig kedvezőbbek, mint a személyi edzések, a Mozdulj rá, Budapest! aerobik programjai pedig ingyenesek, tehát nincs akadály, irány sportolni!

 

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.