2024. április 27.
Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

A Petőfi Sándorról és a Márciusi Ifjakról szóló történelmi kalandfilm a nyitóhétvégén 75.551 nézőt vonzott a hazai mozikba, 162.070.136 forint bevételt generálva.

Ezzel a Most vagy soha! minden idők legnagyobb első hétvégi bevételét érte el a magyar filmek mezőnyében, és első hétvégi nézőszámát tekintve is a Covid utáni időszak legsikeresebb honi alkotása. „Minden alkotótársam nevében hálásan köszönöm a közönség érdeklődését. Úgy tűnik, a Most vagy soha! az a film, amit szinte mindenki szeret, aki már látta. De higgyen mindenki a saját szemének! Tisztelet Petőfi Sándornak, Szendrey Júliának és a Márciusi Ifjaknak!” - mondta Rákay Philip, kreatív producer. A film több mint 90 moziban látható országszerte.

 

A monumentális alkotás 2024 eddigi második legnagyobb bevételét könyvelte el, csak a Dűne: 2. rész előzi meg az első hétvége jegyértékesítése alapján. De ebben nincs semmi meglepő, hiszen ezt a filmet várták legjobban a magyarok 2024-ben. Ez abból a sorrendből derül ki, amit a mafab.hu állított össze, az alapján, hogy közel 100.000 adatlapmegnyitás során a hazai nézők mely címekre kerestek rá a legtöbben. A 10 legnépszerűbb film adja ki a 100 %-ot. Ennek tükrében a február 29-én debütált Dűne: 2. részt várták a legtöbben. 

 

 

 

 

 

Megosztás