2024. július 27.
Mediterrán MICE-élmények a horvát tengerparton

Mediterrán MICE-élmények a horvát tengerparton

Egy kongresszusi helyszínnek ma már nem elég szépnek, korszerűnek, sokoldalúnak, tágasnak és jól variálhatónak lennie, szükséges valami plusz, valami egyedi, ami felkelti a MICE-világ érdeklődését.

Jó gyakorlatért nem kell messzire menni, a dalmát tengerparton találunk egy minden tekintetben egyedülálló létesítményt: fényűző gálavacsora fáklyákkal tűzdelt tengerparti homokban, koktélparti egy autentikus dalmát falu hangulatával övezve, vagy szakmai tanácskozás világos, szellős, a tenger energiáit közvetítő korszerű környezetben – a Šibenik Kongresszusi Központ mindezt tudja. Šibenik városának UNESCO Világörökségét képező látnivalói és hangulata, a közeli nemzeti partok és a dalmát szigetvilág számtalan incentive programlehetőséget kínálnak, miközben kiválóan közelíthető meg a 2017 májusában megnyílt létesítmény, hiszen két, nagy reptérrel rendelkező város, Zadar és Split között helyezkedik el.

 

Tengerre néző tárgyalóterek, különleges mediterrán hangulat

 

A tengerparton álló kongresszusi központ három szinten összesen 6000 négyzetméternyi rendezvénytérrel és 25 rugalmasan alakítható konferenciateremmel, 5 hotelben 1547 szállodai szobával, 23 étteremmel és bárral és 4000 négyzetméternyi spa és wellness területtel várja vendégeit, akik a nagy számok ellenére csupa könnyedséggel és mediterrán életérzéssel, egyszerre modern és barátságos építészeti megoldásokkal fognak találkozni, benne professzionális rendezvényszemélyzettel és saját, magas színvonalú cateringgel.

 

 


Többféle berendezéssel rendelhetőek az impozáns konferencia helyszínek. A legnagyobb terem 1500 főt képes befogadni

 

A kongresszusi központ üzemeltetői hisznek benne, hogy a személyes kapcsolatoknak soha nem volt akkora jelentősége, mint napjainkban. A vállalatok is tudják ezt, és keresik a minél szabadabb és kötetlenebb formáit a kapcsolatépítésnek és az információcserének. Az Amadria Park ehhez is innovatív, látványos rendezvénytereket kínál lenyűgöző szabadtéri helyszíneivel, amelyek lehetővé teszik, hogy a résztvevők a megszokott formákból kitörve, szabadabban, a friss levegőn, a természet közelségében élvezhessék az üzleti eseményeket. Üzleti ebéd egy dalmát falu olajfaligetében, vagy könnyű snack és koktélparti a lemenő nap fényében a parton – itt ez is lehetséges.

 

 Dalmát falu, mint egyedi csapatépítő helyszín

 

Ugyanakkor a klasszikus beltéri és szabadtéri koncepció számos kreatív lehetőséget nyit meg a Šibenik Kongresszusi Központban tengerre néző kilátással: reggeli, ebéd vagy vacsora a tengerparton, szabadtéri mozi, esti tűzjáték, strandpartik, élőzene, tematikus események.

 

Nyitó képen: A Šibenik Kongresszusi Központ látványos fogadótere (Fotó: Amadria Park)

Megosztás