2024. július 15.

Egyesült az Armadillo és az ArvaliCom szervezete

A 20 éves múltra visszatekintő Armadillo és a 10 éve működő ArvaliCom kommunikációs ügynökség csapatai egyesültek, és hosszú távú stratégiai együttműködés keretein belül közösen folytatják tevékenységüket. Az integráció érinti a FollowMe és az Influencerek.hu brandeket is, amely az influencer marketing piacán hoz létre egy erősebb szervezetet.

A stratégiai szövetség célja egymás erősségeinek kihasználása, a szolgáltatások minőségének fejlesztése és a növekedés maximalizálása. A létrejövő szervezet így azon kevés közepes méretű ügynökséggé vált, ahol a méretre jellemző rugalmasság komplex, integrált kommunikációs szolgáltatással párosul. Az egyesített csapat tevékenységi köre átfogja a reklám, a márkaépítés, a PR, az employer branding, az online marketing, a közösségi média, a grafikai tervezés, a webfejlesztés, illetve a videó készítés és az influencer marketing területeit. 

 

A két cég az operatív folyamatokat is harmonizálta, így az egyesített csapat ezentúl nagyobb létszámmal, közös elvek mentén, magasabb szerveződési szinten szolgálja ki ügyfeleit a stratégiai tervezéstől a végrehajtásig, a teljeskörű marketing outsourcingig egyaránt. A  két cég egyesített kommunikációs tanácsadói árbevétele 2020-ban elérte a 350 millió forintot.

 

„Kevés olyan közepes méretű ügynökséget ismerek, amely elérte ezt a mérettartományt, és ebben képes integrált és minőségi szolgáltatásokat nyújtani multinacionális és középvállalatoknak egyaránt, ráadásul a nemzetközi ügynökségi árszint alatt" – véli Karvalics Attila, az ArvaliCom alapítója. Szerinte nő az igény a marketing kiszervezés iránt, ahol egy integrált ügynökség gyakran költséghatékonyabban, magasabb szinten és rugalmasabban képes támogatni olyan dinamikus cégek növekedését, amelyeknek nem kell így az egyre bonyolultabb marketing szakmai feladatokat házon belül megoldani és csapatukat állandóan skálázni, igazítgatni.

 

 

„Izgalmas időszakon vagyunk túl. Az áprilisi indulásnál sok kérdésre nem voltak meg a határozott válaszok, de az őszinte, nyitott hozzáállásnak köszönhetően mostanra kezd kibontakozni egy megújult, korszerűbb működési modell. Az elmúlt időszak egyértelművé tette számomra a változásra való képesség fontosságát, hogy sok olyan dolgot el kell engednünk, ami eddig megszokott volt, természetesen az alapértékeink megtartása mellett. Most már úgy dolgozunk, mintha együtt kezdtünk volna, és egyértelműen érzékelhetőek a pozitív hozadékai ennek a lépésnek" – teszi hozzá Bartha Péter, az Armadillo tulajdonosa, ügyvezetője.

 

 

A két csapat össze is bútorozott és együtt dolgozik tovább az Armadillo római-parti irodájában. Az egyesített szervezetet Bartha Péter irányítja Arany Gábor operatív vezetésével. A PR divíziót Bender Krisztina vezeti, míg az influencer marketing csapatot Sass Danániel. Karvalics Attila továbbra is támogatja az egyesült szervezetet szakmailag és az üzletfejlesztésben is, de a jövőben főképp új cégek építésével foglalkozik majd más szektorokban.

Megosztás