2024. július 15.
Az irodaház, ahol a dolgozói jóllét és a fenntarthatóság kerül a fókuszba

Az irodaház, ahol a dolgozói jóllét és a fenntarthatóság kerül a fókuszba

A legmodernebb építészeti és műszaki megoldások egyesülnek a CPI rugalmas, magas színvonalú szolgáltatásaival, egy páratlan természeti környezetben.

A vállalat korábban az Immofinanz és az S IMMO felvásárlásával jelentősen növelte ingatlanállományát, ennek során a 20 ezer négyzetméteres BudaPart Gate 2023-ban került a CPI kezelésébe. Az irodaházat a BudaPart városnegyed kapujában adták át 2020-ban, amely egyedülálló fekvésének és jó megközelíthetőségének is köszönheti a népszerűségét, hiszen a Lágymányosi öböl és hatalmas zöld park veszi körbe, ahol rekreációs, sportolási és szórakozási lehetőségek állnak a bérlők és a látogatók rendelkezésére.

 

A tulajdonosváltással sokkal magasabb szintre lépett az épületüzemeltetés: A menedzsment aktív kommunikációt folytat a bérlőkkel, folyamatosan innovációkban gondolkodik; az új trendek és a változó szükségletek szerint rugalmas irodai megoldásokat kínál, így az ügyfelek több csomagajánlat közül választhatnak. Sőt, a bérlők akár a CPI több irodaházában is igénybe vehetnek szolgáltatásokat, így mindenki megtalálja a számára ideális munkateret. Így például a vállalat egyik épületében irodát bérelhetünk, a másikban pedig közösségi térben dolgozhatunk, vagy akár egy konferenciatermet is birtokba vehetünk. Emellett a jól ismert Humán Innovációs Program és a myhive márka szinte már szállodai szintű jólléti szolgáltatásokat nyújt a bérlőknek, hogy valóban élményközpontú és közösségi szemléletű munkahelyeken dolgozhassanak. Ez rövid és hosszú távon is növeli a dolgozók mentális egészségét, jól érzik magukat az irodában.

 

A vállalat portfóliójában integrált vagyon- és ingatlankezelés valósul meg. Természetesen az in-house bérlőkezelés és kereskedelmi üzemeltetés a BudaPart Gate irodaházban is megtalálhatók, így az itt működő vállalatok kívánságait és új igényeit gyorsan és hatékonyan teljesítik, hogy a dolgozók maximálisan a feladataikra koncentrálhassanak egy otthonos és kényelmes munkahelyen.

 

 

A CPI elsőként az országban zöld bérleti szerződést kínál a bérlőknek a BudaPart Gate irodaházban is, ez alapján fenntarthatósági fórumokat tart évente kétszer, hogy megismertesse a dolgozókat az együttműködési lehetőségekkel, illetve együtt csökkentsék az ingatlanok és bérlemények környezetre gyakorolt káros hatásait.

 

A zöld bérleti szerződés jól illeszkedik a BudaPart Gate LEED Gold zöld minősítéséhez is, hiszen az irodaházat már eleve úgy tervezték, hogy maximálisan megfeleljen a fenntarthatósági követelményeknek. Többek között az energiahatékony gépészeti megoldások és homlokzati szerkezet, az energiatakarékos világítótestek, a víztakarékos öntözés, az elektromos autótöltők, valamint a beépített anyagok jelentős újrahasznosítottanyag-tartalmának magas aránya járultak hozzá az elismerés megszerzéséhez.

 

Mindemellett a CPI korszerű energiastratégiájával stabilan tartotta az árakat az elmúlt években, így a költséghatékonyságot már a BudaPart Gate használói is élvezhetik. Továbbá a portfólió villamosenergia-szükségletét régiós megújuló energiaforrásokból biztosítja származási garanciával, amely kiszámítható üzemeltetési és energiaköltségeket biztosít a bérlők számára.

 

Megosztás