2024. április 19.
Ilyen a magyar fejlesztésű InstantBeauty alkalmazás

Ilyen a magyar fejlesztésű InstantBeauty alkalmazás

Az Androidra és iOS-re is letölthető magyar applikációnak hála, semmi nem állhat a szépülés útjába. A szolgáltatók pedig megszüntethetik a pénzkiesést, amit az üresjáratok okoznak.

A magyar applikáció megjelenése nem azt jelenti, hogy meg kell válni a jól megszokott határidőnaplótól vagy digitális kalendáriumtól, ez csupán egy kiegészítő lehetőség, amelyet 30 napra ingyenesen ki lehet próbálni.

 

Soha nem volt még ilyen időszerű az, hogy minél gyorsabban meg tudjuk oldani az életünket. A szépségipar keresleti és kínálati oldalán is sok-sok lemondás van, ezzel együtt kell élnünk most már. Hisz bármikor megbetegedhet a gyerek, maradhat el a kézműves foglalkozás vagy egész egyszerűen az élet felülír egy helyzetet. Azonban egy kozmetikai szakembernek komoly idő- és bevételkiesést okozhat, ha a befoglalt vendég nem jön el, viszont ő meg üresjáratban van a lefoglalt időpontban, esetleg még bérleti díjat is fizet. Erre is nyújt megoldást az InstantBeauty applikáció, amely a használóinak megmutatja a felszabadult helyeket, legyen akár körmösről, pillásról, fodrászról vagy kozmetikusról szó.

 

Az InstantBeauty applikációval könnyen és hatékonyan megtalálható amit vagy akit keres az ember, nincs szükség végeláthatatlan böngészésre az interneten vagy a közösségi média posztok hozzászólásaiban. Az ingyenes applikációval földrajzi elhelyezkedés, ár és értékelés alapján is megtalálhatja bárki a számára legszimpatikusabb szolgáltatót. Az illető neve, a szalon pontos címe és egymás elérhetőségei akkor jelennek csak meg, amikor az adott szolgáltató visszaigazolja a lefoglalt időpontot. Az InstantBeauty az aktuális tartózkodási helyünkhöz képest, távolság alapján mutatja meg, hogy kik érhetőek el a választott időpontban. Az alkalmazás szűrője azt is lehetővé teszi, hogy kutyabarát kozmetikust vagy fodrászt találjunk.

Letölthető itt:
Androidra
iOS-re

Megosztás