2023. június 9.
Egy app, amellyel már 50 jótékonysági célt váltott valóra a közösség

Egy app, amellyel már 50 jótékonysági célt váltott valóra a közösség

A program egy ingyenes mobil alkalmazáson keresztül valósul meg: a CHERRISK GO arra motiválja a felhasználókat, hogy aktívan, egészségesen éljenek, és ezzel ne csak magukon, de rászorulóknak is segítsenek.

A CHERRISK működésének egyik alappillére saját jótékonysági közösségi programja, amely bárki számára lehetővé teszi, hogy anyagi ráfordítás nélkül, pusztán egészséges életmóddal, mozgással jótékony célok megvalósulásához járuljon hozzá.

 

Eddig 50 jótékonysági cél vált valóra
„A biztosítás jó dolog, mert egymás segítéséről szól. Erre építettük az elmúlt 4 évben a CHERRISK teljes ökosztisztémáját” – fogalmazta meg a kezdeményezés alapelvét Kurtisz Krisztián CEO. A programba nonprofit szervezetek jelentkezhetnek. Minden fordulóban három szervezetet választanak ki, hogy aztán a közösség szavazással döntse el, kit szeretne leginkább támogatni. A győztes szervezet ezzel egy úgynevezett jótékonysági goodie formájában kerül be az alkalmazásba. A jótékonysági közösségi program sikerét mutatja, hogy 4 év alatt több, mint 40 ezer ember csatlakozott a kezdeményezéshez Magyarországon és Németországban. Az 50 közösen megvalósított jótékonysági cél eredményeként 44,5 millió Ft támogatás került a segítő szervezetekhez.

 

Sajátos nevelési igényű gyerekeknek segíthetsz most, ha mozogsz
Az alkalmazásban a felhasználók sétával, biciklizéssel és mobilmentes autóvezetéssel pontokat, azaz cserkókat gyűjthetnek. Ezeket aztán a különböző kedvezmények mellett jótékonysági célok támogatására is fordíthatják, a jótékonysági goodie-k beváltásával. Az akció végén, a közösség által összegyűjtött pontokat a CHERRISK pénzre váltja és a szervezet részére bocsátja. A programban január 6-ig elérhető jótékonysági goodie beváltásával ezúttal a KIKAPCS. Alapítványt támogathatod. Az alapítvány küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítson azoknak a családoknak, amelyekben sajátos nevelési igényű (SNI) gyermek élnek. A támogatásból az összes KIKAPCS. Család – vagyis legalább 450 ember – havi közösségi programjait szeretnék támogatni.

 

További információk a jótékonysági programról:

https://www.facebook.com/CherriskHungary

https://www.instagram.com/cherriskhungary/

https://www.youtube.com/watch?v=Hh8WAmFvgqw

Megosztás

A menetrögzítő kamerák parkolási üzemmódjának előnyei

Digitális

A menetrögzítő kamerák parkolási üzemmódjának előnyei

  • 2023.05.26

Sajnos az őrzött parkoló sem jelent garanciát, hiszen itt is bármi megtörténhet. Nem láthatjuk előre a kellemetlenségeket, amit azonban tehetünk, hogy beszerelünk az autódba egy parkolási üzemmódra képes fedélzeti kamerát, hogy bármikor rekonstruálni lehessen a történteket.

A Dungeons & Dragons sikerfilm appot kapott

Digitális

A Dungeons & Dragons sikerfilm appot kapott

  • 2023.03.27

Miközben a kritikusok továbbra is alig győzik űberelni egymást a dicsérő kritikákkal, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című akciófantasy újabb nagy lökést kapott. Elkészült egy letölthető applikáció.