2024. március 29.
Péter Szabó Szilvia: Kaptam az arcomba szívlapáttal egy maflást

Péter Szabó Szilvia: Kaptam az arcomba szívlapáttal egy maflást

A NOX visszatért, Péter Szabó Szilvi visszatért, de merre járt? Milyen magasságokat és mélységeket élt meg nemcsak az elmúlt 13 év alatt, hanem különösen abban a pillanatban, amikor úgy döntött hátrahagy mindent és új életet kezd?

Még mindig tud mit mondani arról az érzelmi cunamiról, ami 2009-ban magával rántotta, de főnix madárként képes volt belőle felállni és újjászületni. „Aranykalitkába voltam zárva, de nem éreztem, hogy abban vagyok. Amikor 2009-ben összeomlott az életem, amikor kicsúszott a talpam alól a talaj, és itt hagytam mindent, akkor kezdett kitisztulni a kép. Mint amikor felszáll a köd, és elkezdesz tisztán látni egy csomó mindent. Amikor egyre jobban láttam, hogy mi zajlott körülöttem, valójában milyenek voltak az emberek, a kapcsolatok, akkor döntöttem úgy, hogy el kell mennem azért, hogy visszakapjam a fényem, hogy újra tudjak adni az embereknek. Nem tudtam, hova megyek, nem tudtam, meddig leszek ott és visszajövök-e egyáltalán. Nekem akkor kiszakították a lelkem. A fájdalom teljesen maga alátemetett, olyan volt, mint amikor azt sem tudod biztosan, miként kell levegőt venni, annyira fulladsz. Megérkeztem Ausztráliába, tanultam, dolgoztam és rengeteget sírtam. Az egyik kedves barátom nem bírta látni, hogy minden nap sírok, ezért azt mondta: a hétvégén menjek el vele dolgozni. Azonnal igent mondtam, de fogalmam sem volt, hová megyünk. Elmentünk egy nagy füves területre, ahol – mint megtudtam – a Brisbane Future Festivalt rendezték meg: 40.000 látogató, rengeteg koncert, sztárfellépők – itt mi voltunk a takarító személyzet. De nem törődtem a helyzettel, buliként fogtam fel. Épp szemeteszsákokat kellett a kukákba tenni, amikor meghallottam egy ismerős hangot: a lábdob hangját. Épp hangbeállás volt. Én pedig ott álltam szemeteszsákkal, kukával a kezemben, mint takarító személyzet úgy, hogy előtte én álltam színpadon egy együttes frontembereként. Ott kaptam az arcomba szívlapáttal egy maflást, és megmutatta nekem az élet azt, ahonnan jöttem, és ahol most vagyok. Óriási volt a kontraszt. Akkor felnéztem az égre, és megköszöntem ezt a pillanatot. Ez meghatározó alapköve volt az épülésemnek” – mondta Péter Szabó Szilvia a Spirit FM-en is hallható #nofilter - Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásában. (A beszélgetés megtekinthető ITT)

 

 

Szerencsére az óriási hullámvölgy után ismét jöttek a sikerek. Nem csak szakmailag, hanem a magánélet terén is. „Amikor hazaköltöztem külföldről, akkor 80%-osnak éreztem magam. Egy kedves barátom segítségével ezt felfejlesztettem 90%-ra. Majd megismertem a párom, vele 95%-os lett az élet, a kislányommal pedig 99. Akkor persze mindezt úgy éreztem, hogy ez volt a beteljesedés. Tavaly év végén, amikor visszahoztuk a NOX-ot az Aréna koncerttel, az volt az a plusz %, ami hozzátett ahhoz, hogy minden mozaik a helyére kerüljön. Ezzel a kerek egésszel vagyok képes olyat adni a kislányomnak, amit szeretnék” – tette hozzá Péter Szabó Szilvi a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.

Megosztás

Szentesről francia sikket Budapestre?

Arcok

Szentesről francia sikket Budapestre?

  • 2023.09.25

Mindegy, hogy hol vagy, Szentesen, Budapesten vagy Párizsban, a hajad legyen tökéletes - vallja Dancsó Erika fodrász, akivel érzelmekről, véletlenről és karrierről is beszélgettünk.