2023. február 5.
Nincs lehetetlen basszustéma

Nincs lehetetlen basszustéma

Egészen elképesztő produkció született a gépzene élővé varázsolásából.

A világ egyik legelismertebb DJ-je, producere, deadmau5 szerint az ő dalából készített remix digitális basszussávját élőben lehetetlen lejátszani. Majd jött Davie504 youtuber és bebizonyította, hogy a kanadai DJ nagyobbat nem is tévedhetett volna.

Davie egyébként azzal szórakozik, hogy hihetetlenebbnél hihetetlenebb basszusgitár trükkökkel szórja tele a youtubeot.

Deadmau5 némiképpen elhamarkodott szakvéleménye rendesen felkavarta basszeros körökben az állóvizet és azóta egymás után látnak napvilágot azok a videók (pl. itt és itt), ahol más tehetséges zenészek is eljátsszák a lehetetlennek minősített témát, majd ahogyan az lenni szokott, befutott egy ázsiai kisfiú és megmutatta, hogy valójában gyerekjáték az egész.

Megosztás

Egy magyar orvosnak köszönhetjük a világ legjobb vörösborát

Arcok

Egy magyar orvosnak köszönhetjük a világ legjobb vörösborát

  • 2021.12.14

Rendkívüli sikert könyvelhetett el idén a magyar bor, azon belül is a villányi borvidék. A Jammertal Borbirtok 2015-ös Cassiopeia Merlot-ját közel 7500 bor többkörös vakkóstolása során választották a 2021. évi Concours Mondail de Bruxelles szakértő ítészei a világ legjobb vörösborának.

Dobó Kata: El a kezekkel a papámtól!

Arcok

Dobó Kata: El a kezekkel a papámtól!

  • 2020.09.21

Augusztus eleje óta a színésznő újra filmet rendez. A Kölcsönlakás után most egy nagyszabású családi mese mozit visz vászonra. A gyártás kulisszatitkairól kérdeztük Dobó Katát.