2024. május 24.
Farkasházi Réka márkanagykövetséget vállalt

Farkasházi Réka márkanagykövetséget vállalt

A törékeny szépségű színésznő mostantól egy lengyel dermokozmetikai márkát képvisel hazánkban. 

Farkasházi Réka háromgyerekes anyuka, énekesnő, színésznő, drámapedagógus; saját bevallása szerint negyven felett teljesedett ki az élete. Akik gyakran látogatják a social media felületeket, azok részesei lehetnek Réka sűrű hétköznapjainak és zsúfolt hétvégeinek, mégis mindig irigylésreméltó a megjelenése: lányos alakján és ragyogó arcbőrén valahogy nem fog az idő. Réka vallja, hogy a következetes odafigyelés mindennek az alapja. „Nem titok, a rendszeres testmozgás, a tudatos táplálkozás, a bőröm és hajam gondos ápolása megtérülő befektetés. Fontos a belső békére, harmóniára való törekvés, mert ez megmutatkozik a külsőnkön, a bőrünk állapotán is. Persze nekem sem sikerül mindig megőrizni a nyugalmam és optimizmusom, de tudatosan törekszem rá. Idővel megtanultam, hogy mindennek, ami velünk történik, van valami jó oldala is, erre kell fókuszálni. Ami a bőrömet illeti, különösen oda kell rá figyelnem. Nem elég, hogy érzékeny, de még színpadi sminkek is terhelik. Éppen emiatt fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokat használjak, olyanokat, amelyek kíméletesek ugyanakkor hatékonyak. Ennek az elvárásnak legjobban a dermokozmetikumok felelnek meg, amelyek egy-egy bőrproblémára fókuszálnak, esetemben az érzékenységre, de bizonyítottan hatékony összetevőkkel ápolják a bőröm, lassítják a bőröregedést.”

 

Már régóta keresgéltem az igazit, amikor kedvenc kis zuglói patikánkban jött szembe velem a Dermedic márka, amely több évtizedes tapasztalatával, tudományos hátterével meggyőzött,  a finom, visszafogott illatú, selymes krémjeivel megfogott. Az, hogy ezek után még fel is kértek a cég hazai arcának, elmondhatatlan öröm számomra. Azóta már a Capilarte Hajerősítő sampont is kipróbáltam, örök barátságot kötöttem a Linum Emollient kézkrémmel, a kislányom finom bababőrét pedig tetőtől-talpig a Linum Emollient Baby óvja.”

Réka kedvenc arcápolói a Hydrain3 termékcsalád tagjai, különös tekintettel a szérumra, arckrémre és a hámlasztó enzimre. „A Hydrain3 Hialuro szérum szinte hihetetlen: 15 % hialuronsavat tartalmaz! Ez egy igazi nedvességbomba, amire a bőrömnek a legnagyobb szüksége van. Az Ultra-hidratáló krémgéllel együtt valósággal feltölti a bőrömet, láthatóan simábbá, élettelibbé teszi. Ha egy nehéz nap éjszakáján reménytelenül fáradt, fakó arcommal szembesülök a tükörben, felviszem a hámlasztó enzimet az arcomra-nyakamra, és csak hagyom, hogy reggelre életre keltse a bőröm.”

 

Megosztás

Szentesről francia sikket Budapestre?

Arcok

Szentesről francia sikket Budapestre?

  • 2023.09.25

Mindegy, hogy hol vagy, Szentesen, Budapesten vagy Párizsban, a hajad legyen tökéletes - vallja Dancsó Erika fodrász, akivel érzelmekről, véletlenről és karrierről is beszélgettünk.