2024. szeptember 16.
Legnépszerűbb OLED tévék 2024-ben

Legnépszerűbb OLED tévék 2024-ben

A nagy sportesemények mindig képesek felpezsdíteni a TV értékesítéseket. A gyártók is igyekezni ezekre az időszakokra időzíteni az új modellek piacra dobását.

Aki a tökéletes képminőségre törekszik, gyakran teszi le a voksát az OLED tévé mellett. Az OLED technológia már nem számít kuriózumnak, a kínálatban számos gyártó képviselteti magát, ezért nézzük meg, melyek a legnépszerűbb modellek mostanában.

 

65" LG OLED65C31
Az első helyen a technológia úttörője, az LG szerepel egy 65 colos modellel a C31 sorozatból. Érdekes, hogy pár év alatt „kinőttük“ az 55 colos osztályt és a 65“ lett az uralkodó. A 100Hz képfrissítés miatt gaming tévének is tökéletes. A vásárlók értékelései teljes mértékben pozitívak, félmillió forint körül nehéz ennél jobb TV-t találni.

 

65" Samsung QE65S90C
A második hely picit meglepetés, mert a nagy rivális, Samsung berkeiből érkezik. Szintén egy 65 colos modell, még jobb képfrissítési rátával (144Hz), alacsonyabb fogyasztással és picivel alacsonyabb árral. Az egyetlen negatívum, ami a vásárlói értékelésekben felmerül, az a távirányító kialakítása és minősége.

 

83" LG OLED83G33
A harmadik hely is bizonyos szempontból meglepetés, mert egy 83 colos óriástévéről van szó, bőven egymillió feletti árcímkével. Mégis remek eladási számokat produkál. Funkciók terén ugyanazt hozza, mint a toplista első helyezettje, csak 50 cm-el nagyobb képátlóval.

Megosztás