2024. március 28.
Pécsett nyit üzletet a népszerű pizzaszelet bár

Pécsett nyit üzletet a népszerű pizzaszelet bár

Minőségi alapanyagok, ropogós tészta és olasz receptúra. A Pizza Me már sok-sok éve kínál ínycsiklandó pizzákat a fővárosban, hamarosan pedig már a pécsiek is élvezhetik a pizzéria különlegességeit.

Az első Pizza Me üzlet 9 éve nyitotta meg kapuit, azóta már a főváros szinte minden pontján megtalálhatóak, április 28-án pedig Pécs történelmi belvárosában, a Király utca 3-7. szám alatt is megnyílik egy felújított, impozáns épületben, hangulatos és fiatalos belső dizájnnal ötvözve. A vendégek hamisítatlan olasz ízvilágot kapnak a hagyományos olasz feltétekkel, de nem maradhatnak el az olyan ínyencségek sem, mint a szarvasgomba feltéttel készített pizza, ami az egyik kedvenc a vendégek körében.

 

Olasz receptúrából és minőségi alapanyagokból dolgoznak
A márka egyediségét az olasz receptúra és a minőség, valamint a hozzávalók adják. A Pizza Me budapesti központjából heti több alkalommal szállítják az alapanyagokat a budapesti és vidéki egységekbe, biztosítva ezzel azt, hogy mindegyik pizzériában ugyanaz a minőség fogadja a fogyasztókat.

 

Vidéki városokban és külföldön terjeszkedik a Pizza Me
A magyar tulajdonú cég három évvel ezelőtt határozta el, hogy nyit a vidéki városok felé, franchise partnerek bevonásával. Az első vidéki egység a szezonálisan nyitva tartó Pizza Me volt Siófokon, majd ezt követte a szegedi és a debreceni éttermük. Az országos terjeszkedés mellett hamarosan külföldön is tervezik egységek nyitását, elsőként Szlovákia fővárosában, Pozsonyban. Jelenleg több, mint 25 étteremmel rendelkeznek.

 

A Pizza Me egyre népszerűbb a fővárosban és vidéken egyaránt. Több, mint kétmillió szeletet adnak el évente, különlegességük pedig, hogy nyitva tartásuk éjszakába nyúló, egységtől függően, hajnalig várják a pizzázni vágyókat.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.