2022. május 19.
Pécsett nyit üzletet a népszerű pizzaszelet bár

Pécsett nyit üzletet a népszerű pizzaszelet bár

Minőségi alapanyagok, ropogós tészta és olasz receptúra. A Pizza Me már sok-sok éve kínál ínycsiklandó pizzákat a fővárosban, hamarosan pedig már a pécsiek is élvezhetik a pizzéria különlegességeit.

Az első Pizza Me üzlet 9 éve nyitotta meg kapuit, azóta már a főváros szinte minden pontján megtalálhatóak, április 28-án pedig Pécs történelmi belvárosában, a Király utca 3-7. szám alatt is megnyílik egy felújított, impozáns épületben, hangulatos és fiatalos belső dizájnnal ötvözve. A vendégek hamisítatlan olasz ízvilágot kapnak a hagyományos olasz feltétekkel, de nem maradhatnak el az olyan ínyencségek sem, mint a szarvasgomba feltéttel készített pizza, ami az egyik kedvenc a vendégek körében.

 

Olasz receptúrából és minőségi alapanyagokból dolgoznak
A márka egyediségét az olasz receptúra és a minőség, valamint a hozzávalók adják. A Pizza Me budapesti központjából heti több alkalommal szállítják az alapanyagokat a budapesti és vidéki egységekbe, biztosítva ezzel azt, hogy mindegyik pizzériában ugyanaz a minőség fogadja a fogyasztókat.

 

Vidéki városokban és külföldön terjeszkedik a Pizza Me
A magyar tulajdonú cég három évvel ezelőtt határozta el, hogy nyit a vidéki városok felé, franchise partnerek bevonásával. Az első vidéki egység a szezonálisan nyitva tartó Pizza Me volt Siófokon, majd ezt követte a szegedi és a debreceni éttermük. Az országos terjeszkedés mellett hamarosan külföldön is tervezik egységek nyitását, elsőként Szlovákia fővárosában, Pozsonyban. Jelenleg több, mint 25 étteremmel rendelkeznek.

 

A Pizza Me egyre népszerűbb a fővárosban és vidéken egyaránt. Több, mint kétmillió szeletet adnak el évente, különlegességük pedig, hogy nyitva tartásuk éjszakába nyúló, egységtől függően, hajnalig várják a pizzázni vágyókat.

Megosztás

Miért fontos az életvégi tervezés?

Hello Mozaik

Miért fontos az életvégi tervezés?

  • 2022.05.10

A hospice szolgáltatás a hozzátartozókkal is törődik a daganatos betegek életvégi egészségügyi ellátása során, így a beteg még életében megkönnyítheti az itt maradó szeretteinek a helyzetét.

Nálunk segít Európa egyetlen gluténjelző kutyája

Hello Mozaik

Nálunk segít Európa egyetlen gluténjelző kutyája

  • 2022.05.3

A 13 éves Emma súlyosan gluténérzékeny: azonnal rosszul lesz, ha nem tartja szigorú diétáját, amely sok felnőttön is kifogna. Ezért anyukája a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület segítségével kiképzett számára egy kutyát, aki jelzi, ha a fogyasztandó ételben akár minimális glutén is található.