2024. július 15.
Megvárja a Balaton Sound az érettségizőket

Megvárja a Balaton Sound az érettségizőket

A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben egy héttel később kezdődhet a fesztivál, így az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound, július 3-6. között. 

A szervezők, az idei nagy megújulás után jövőre újabb területeken terveznek fejlesztéseket, amelyhez továbbra is főtámogatóként társul a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Heineken. 

 

„Tavaly sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel zajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával – mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. – A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emellett azért is nagy érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, mert a tavalyi fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket.” Filutás azt is elmondta, hogy tovább növelik a Heineken Balaton Sound egyediségét adó vízparti élményeket, és a várhatóan megnövekvő érdeklődés miatt, a nagyobb helyszíneket érintő átrendezésre is számíthatunk. A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten – mindenki nagy megelégedésére – a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

A tavalyi fesztivál legemlékezetesebb pillanatait az aftermovie-ból idézhetjük fel. 

Megosztás

Elstartolt a Balaton Sound

Hello Mozaik

Elstartolt a Balaton Sound

  • 2024.07.5

Az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűríti a fesztivál négy napjába a Heineken Balaton Sound. Két nagyszínpadon, összesen féltucat zenei helyszínen indult be a buli július 3-án. Az utolsó estet egy látványos EndShow zárja.

Közel 200 fellépő a Balaton Sound zenei programjában

Mozaik

Közel 200 fellépő a Balaton Sound zenei programjában

  • 2024.06.26

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, az elektronikus zenei színtér változatos műfajainak széles skáláját vonultatva föl. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és tart vasárnap hajnalig, Zamárdiban.