2024. március 29.
Díjnyertes ételekkel érkezik a Food Truck Show a Várkerületbe

Díjnyertes ételekkel érkezik a Food Truck Show a Várkerületbe

Május 19-21. között újra Sopronba érkezik a Food Truck Show, ahol mindenki megkóstolhatja az év díjnyertes street foodjait, és a színes zenei programban fellép az Anima Sound System is.

Ki ne szeretne egyszerre jót enni, jó zenét hallgatni és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen.

 

A Food Truck Show-turné idei első vidéki állomásán Sopronba érkezik a hétvégén. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve nyolcadik alkalommal dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén. A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket.

 

A Tavaszköszöntő Borünneppel egybekötött Food Truck Show eddig soha nem látott számú truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit a Várkerületbe. Rengeteg újdonság mellett az év dijnyertes truckjai is begördülnek a városba. Jön a közönségszavazás győztese, a tépett malacos szendvicséről híres The Grilled Piggy és a zsinórban harmadik alkalommal díjazott Legenda Sörfőzde is.

 

Truck lista:

ÉTEL

California Poke

Mexikói Gourmet Truck

Pizz'Burger

Raclette by Lili

NEMO Fish&Chips

Che Che Burger

Smokey Monkies BBQ

The Grilled Piggy

Meraki

Black Heaven Barbecue

 

ITAL

Sanpellegrino

Martini Fiero

Sörbie

PopFröccs

Legenda

Borkas

 

DESSZERT

DreamSteam

Happy Churros

Froyo Like

 

A rendezvény ingyenesen látogatható és kutyabarát.

Bővebb információ ITT

 

 

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.