2023. február 5.
Advent Csongrádon

Advent Csongrádon

Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád.

A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól karácsonyig minden hétvégén az idelátogatókat.

 

 Fotó: Révész Gábor

 

A Mikulásház és Manófalva a legkisebbek örömére nyitotta meg kapuit és szalmalabirintusát Csongrádon. Sok meglepetéssel és játékos feladványokkal készül a városi Mikulás a huncut krampuszok segítségével: idén a gyerekek gyűjthető, adventi kifestőt kapnak karácsonyi mesékkel, de részt vehetnek egy hamisítatlan „manókalandban” is. 

 

 

Karácsonyfalva Csongrád külső városrészében, Bokroson található. De megéri a zarándoklatot, mert a gyerekek meglátogathatják a Mikulást és Hóanyót az otthonukban. A manók megmutatják, hol lehet felülni a Manóexpresszre, amely az év többi részében a Dél-Alföld legnagyobb kertivasútjaként ismert. A Mikulás természetesen senkit nem hagy elmenni ajándék nélkül, így aztán garantált a karácsonyi csoda Bokroson is. 

 

 

Megosztás

Így választunk bőrápolási termékeket

Hello Mozaik

Így választunk bőrápolási termékeket

  • 2023.01.20

Fontos a fenntarthatóság, a növényi összetevők és a természetes alapanyagok használata – derült ki a Herbiovit közel 500 fős felméréséből, amelyet a hazai bőrápolási termékek vásárlási szokásairól készítettek.

Tisztítsd télen is zöld smoothie-kkal a tested és a lelked - 3+1 ok, hogy miért fogyassz zöld turmixot minden reggel

Hello Mozaik

Tisztítsd télen is zöld smoothie-kkal a tested és a lelked - 3+1 ok, hogy miért fogyassz zöld turmixot minden reggel

  • 2022.12.21

Ebben a hideg időszakban többen tapasztalhatják a szorongás vagy a depresszió jeleit. Ezeket a problémákat legtöbben vényköteles gyógyszerekkel, terápiával vagy a kettő kombinációjával orvosolják. Azonban érdemes a természetes gyógymódokat is figyelembe venni, ilyen például a zöldségekkel dúsított smoothie, ami azon túl, hogy tisztít, méregtelenít, még a mentális egészséget és a fókuszt is javítja, az elkészítéséhez pedig csak egy turmixra van szükségünk. Íme 3+1 ok, hogy miért érdemes minden reggelt zöld turmixszal indítani - szakértő tippjeivel.