2024. február 28.
A február is tökéletes lehet egy gyors életmódváltásra

A február is tökéletes lehet egy gyors életmódváltásra

Február az év legrövidebb hónapja, de mi lenne, ha ebből a 28 napból most 21-et egy jó cél érdekébe állítanánk?

Tomán Szabina és csapata, akik már 15 000 ember sikeres életmódváltásánál segédkeztek egy különleges kihívásra készül: a 21 napos életmódváltó csomagot most kedvezményes áron kínálja mindenkinek, aki úgy érzi, hogy eljött az idő egy alapos megújulásra. „Nem csak azoknak ajánlom, hogy töltsük együtt most a februárt, akik fogyni szeretnének - mondja Tomán Szabina.  - Kiváló lehetőség lehet ez azoknak is, akik egyszerűen csak rendszerességet, kiegyensúlyozottságot szeretnének csempészni az életükbe, és szakértők által összeállított étrenddel és mozgással javítanák életminőségüket. Lehet, hogy nehéz elhinni, de tényleg könnyen, éhségérzet és lemondások nélkül kialakítható és követhető a napi étkezés-mozgás rutin, amit most egy kattintással elérhető bevásárlólistával és kétnaponta mozgástippeket adó videóval is támogatunk.”

A Toman Diet módszer lényegének megfelelően az első lépés mindig egy konzultáció, ahol a tanácsadó akár online, telefonon vagy személyesen is segítheti az életmódváltót. Ez a segítség most a februári 21 napos diéták esetén is igénybevehető. Az étrendet heti bontásban az aktuális bevásárlólista teszi könnyebben betarthatóvá, a menüjavaslat pedig receptek segítségével lesz érthető és az életmódba később is beépíthető. Toman Vital vízhajtó és zsírégető hatású termékek támogatják továbbá, hogy ne csak a téltől, hanem a felesleges kilóktól is búcsút lehessen venni február végén.

 

Ami a diétáknál, fogyókúráknál, életmódváltásoknál gyakran hiányzik, az a motiváció, illetve ha elszigeteltnek, magányosnak érezzük magunkat a folyamat során. Ezt segíti az #együttkönnyebb Facebook-csoport, ahol egymást bátoríthatják az érintettek, és ahol bármikor kaphatnak választ a tanácsadóktól, a csapat szakértőitől is, például, ha variálnának valamit a menün, vagy éppen lecserélnék valamelyik számukra nem kedves alapanyagot. A virtuális közösség segíthet átlendülni a nehezebben induló napokon, ha éppen nyűg lenne a napi mozgás, vagy ha türelmetlenek lennénk az eredményekkel kapcsolatban.

Más típusú motiváció a nyereményjáték, amelyre biztosan szintén sokak szeme csillan fel. 3 különféle Toman-ajándékcsomag mellett a főnyeremény egy olyan Miele Gőzpároló, amelynek segítségével gyerekjáték lesz egészséges, zsírmentes ételeket készíteni.

Napi 20 perc mozgás, ötszöri, zöldségekben és megfelelő fehérjékben gazdag étkezés, megemelt vízfogyasztás - és jöhet a nyár és a bikiniszezon!

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.