2024. április 18.
Jubileumi programmal tér vissza a Körös-toroki Napok

Jubileumi programmal tér vissza a Körös-toroki Napok

Augusztus 4-6. között a legnagyobb hazai sztárokkal és külföldi DJ-kel is találkozhatunk Csongrádon, az alföld egyik legszebb városában. A KTN-en idén is mindenféle zenei stílus rajongói találnak izgalmas programot

Körös-toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális, családi és immáron gasztro programokat is kínáló eseménye, ami minden korosztály számára jó programlehetőséget kínál. A KTN egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény, mely éppúgy megfelel a több mint két évtizedes hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak. Az idén 30 éves KTN, gyakorlatilag egy városi rendezvényből nőtte ki magát. Ami a kezdetek óta megmaradt, az éppen az, ami miatt már a kezdetekben is sikeres volt: nem csak fiataloknak, de kisgyermekeseknek és idősebbeknek is kínálnak programokat. Ma már több helyszínen, egy időben és a legnépszerűbb zenekarokkal várják a nagyérdeműt.

 

Míg más fesztiválokon zárt kerítések vannak, a KTN koncertjei és bejárhatók és napközben a koncertekre várva a Körös-torok homokos fövenyén kialakított ingyenes szabad strandon tudnak regenerálódni a fiatalok. A KTN tehát nemcsak esti bulik sorozata, hanem egy egyedülálló élmény, ahol a kapcsolt programok, a nappali aktivitások folyamatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítanak.

Megosztás