2024. április 18.
A világ legnagyobb korcsolyázói Budapesten

A világ legnagyobb korcsolyázói Budapesten

A Kings On Ice Show-n szerepel Evgeni Plushenko is, aki három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki címét, de fellép Edvin Marton hegedűművész is. 

2018. április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában látható az a különleges produkció, amelyben a korcsolyázók a gravitáció törvényének határait feszegetik, akrobatikus elemekkel, izgalmas és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagíttva az előadást.

 

A Kings On Ice-t már több mint 300 alkalommal mutatták be világszerte az elmúlt tíz évben. Jelenleg két olimpiai bajnok, Evgeni Plushenko, Adelina Sotnikova és három Európa-bajnok, Alexander Smirnov-Yuko Kawaguti, Tomas Verner és Florent Amodio szerepel a társulatban. A legnagyobb sztár természetesen Plushenko, aki 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.

 

A műsorban fellép Edvin Marton világhírű, Emmy-díjas hegedűművész, hogy hegedűversenyével kápráztassa el a publikumot. Stradivarius hegedűjével olyan klasszikusokat szólaltat meg, mint például a Keresztapa. A Kings On Ice teljes zenéjét Edvin Marton szerezte.

 

Jegyek ITT

Megosztás

Mesterek és tanítványok a Müpában

Kultúra

Mesterek és tanítványok a Müpában

  • 2024.03.3

Heinz Holliger és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertjén generációk kézfogásának lehetünk tanúi. Bartók Béla volt Veress Sándor mestere, a Svájcba emigrált Veress pedig Heinz Holligert tanította a zeneszerzés művészetére.