2024. július 27.
Pezsgőgyár, ipari technológia, étteremlánc – új ügyfelek az ArvaliComnál

Pezsgőgyár, ipari technológia, étteremlánc – új ügyfelek az ArvaliComnál

A teljes körű kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó ArvaliCom a közelmúltban több új ügyféllel is bővítette portfólióját: az Esterházy Pezsgőgyár, a Fragola fagylaltozó és étteremlánc, illetve az Econix csatlakozott ügyfélköréhez.

Magyarország egyik legnagyobb, ipari hűtés-fűtés-légtechnika-klimatizálás-épületfelügyelet, víz-csatorna-gáz, tüzivíz és egyéb technológiai gépészeti rendszerek kivitelezésére szakosodott cége a 20 éves Econix.

 

A cég új üzletágának teljes körű kommunikációs stratégiájának megalkotására és kivitelezésére, az üzletág arculatának kidolgozására keresett ügynökségi partnert, és az ArvaliComot választotta. A 250 éves múltra visszatekintő Esterházy Pezsgőgyár épülete ma a pezsgőgyártás mellett esküvőknek és céges rendezvényeknek is otthont ad, az ügynökség marketing tanácsadással, valamint digitális marketinggel segíti a munkát. A Fragola lánc az ismert fagylaltozók mellett olasz ízvilágú és hangulatú éttermeket, többek között gluténmentes éttermet, valami rendezvényhelyszínt is működtet. A megkeresett ügynökségek közül végül az ArvaliCom kapta a megbízást, feladata a teljes körű online kommunikációs tevékenység stratégiájának megtervezése és kivitelezése.

 

“Nagyon örülünk az új ügyfeleinknek, mindegyikük önmagában nagyon izgalmas feladat, és természetesen örülünk annak is, hogy hozzájárulhatunk céljaik eléréséhez – mondja Bender Krisztina, az ügynökség operatív és PR vezetője. – A kommunikációs iparág nemcsak, hogy folyamatosan változik, de a technológiai fejlődéssel egyre gyorsabban teszi mindezt. Az ügyfeleket pedig fontos edukálni is, hogy lássák és értsék, mit miért csinálunk és minél transzparensebb legyen számukra a munkánk. Új ügyfeleink esetében is erre törekszünk.”

 

Megosztás

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

Kommunikáció

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

  • 2023.06.13

Háromnapos fesztivállal indítja a vakációt a Generali Gyerek Sziget, a Hajógyári-sziget árnyas fái közt. Az ország egyik legnagyobb családi rendezvénye a kezdetektől fogva ingyenes, megvalósulása az elkötelezett támogatóknak köszönhető.