2023. október 1.
Új kategóriákkal érkezik a hetedik JOY Social Media Award

Új kategóriákkal érkezik a hetedik JOY Social Media Award

A JOY Social Media Awardon idén is a legnagyobb hatású influencerekkel, hírességekkel, valamint az online világ kiemelkedő szereplőivel találkozhatunk.

A közösségi média sztárok munkásságát hetedik éve ismeri el a JOY úttörő kezdeményezése. A JOY Social Media Award évről-évre a minőséget és a kreativitást, valamint a leginspirálóbb tartalmakat gyártó influencereket jutalmazza, valamint egy-egy fontos társadalmi ügyre is reflektál. A jelölteket a szerkesztőség állítja a népszerűségi statisztikák, olvasói visszajelzések és szakmai szempontok alapján, azonban a díjról a közönség dönt.

 

A tavaly indult #Bestofpodcast kategóriában olyan műsorkészítőket díjaznak, akik szórakoztató, elgondolkodtató adásokat gyártanak. Az idén induló #brandépítő kategóriában azok vesznek részt, akik ismertségüket felhasználva saját márkájukat építik magas színvonalon. Az újdonsült #Gamer kategória a gaming és streaming műfaj legnépszerűbb szereplőiről szól. Visszatér a #Hallgasshazait. Ebben a kategóriában idén kizárólag női előadókat és zenészeket jelölt a JOY Magazin, ezzel is felhívva a figyelmet zenei világ tehetséges hölgyeire. Az új #JOYFitt kategória az egészséges életmódot hirdető influencereké.

 

Újra itt van a #KépernyőKedvencei kategória, amelyben idén televíziós párosok, műsorvezető társak, médiaszereplők kaphatnak elismerést. Az #ŐszinténaSzépségért kategóriában az önazonosságot hirdető és filtermentes valóságot bemutató közösségi média sztárok versenyeznek. Idén is érkezik a #Példakép, amellyel az értéket közvetítő influencereket díjazzák. Idén azok indulnak a címért, akik népszerűségüket alapítványok, társadalmi kampányok támogatására is használják. A TikTok sztárjait két kategóriában is díjazzák. A #TikTokBerobbanóban azokat a tartalomgyártókat ismerik el, akik a platformon a közelmúltban nagy lendülettel robbantak be és a legnépszerűbbek mezőnyébe kerültek, míg a #TikTokTanár kategóriában az edukatív és szórakoztató TikTok tartalmakat gyártó pedagógusokat jutalmazzák.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy JOY Social Media Award immáron hetedik éve díjazza a minőségi netes tartalmakat. Minden évben igyekszünk fontos kérdéseket is fókuszba helyezni, mint például az egészséges életmód, a hazai női előadók helyzete, a társadalmi szerepvállalás és jó ügyek támogatása, vagy a filtermentes önazonosság kérdése. Az egyik idei új kategóriánk, a #TikTokTanár a social mediát meghódító kreatív pedagógusokról szól, és a közoktatásban szívvel-lélekkel dolgozó tanárokra szeretnénk felhívni a figyelmet” -  mondta el Alberti Petra, a JOY főszerkesztője, a magazint kiadó Marquard Group Hungary tartalomigazgatója.

 

A 2023-as jelöltek:
#BESTOFPODCAST: KAPod, Lapozz!, Levente klubja, Probléma Hajóssal és Márkóval
#BRANDÉPÍTŐ: Dancsó Péter, Frohner Fecó, Kárpáti Rebeka, Szabados Ági
#GAMER: Albrechtovics Kitti, CSGO-s lány, Mit Játsszunk?, Unfield
#HALLGASSHAZAIT: DJ Jamina, Nagy Bogi, Schoblocher Barbara, Tóth Andi
#JOYFITT: Kőnig Anna, Rubint Rella, Somhegyi Krisztián, Toppler Dorina 
#KÉPERNYŐKEDVENCEI: Majka & Pápai Joci, Szabó Zsófi & Miller Dávid, Erős Antónia & Szellő István, Tilla & Nagy Réka
#ŐSZINTÉNASZÉPSÉGÉRT: Eke Angéla, Laudon Andi, Törőcsik Franciska, Visnyei Barbi Szeretest
#PÉLDAKÉP: Döbrösi Laura, Nyári Dia, Puskás-Dallos Bogi, Sydney van den Bosch
#TIKTOKBEROBBANÓ: Dobai Aty, Mészáros Csaba, ReményFarm, Stumpf Patrik
#TIKTOKTANÁR: Horváth Attila, Marik Laura, Meitzer Bence, Saffi Fanni

 

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire a közönség ITT szavazhat.

Megosztás

Már 4 országban sikeres a magyar biztosítási platform

Digitális

Már 4 országban sikeres a magyar biztosítási platform

  • 2023.09.19

Az osztrák UNIQA leányvállalata, a CHERRISK kezdetektől azt a célt tűzte ki, hogy maximális hatékonyság mellett páratlan ügyfélélményt nyújtson. Az induláskor alig pár fős csapat mára meghatározó innovációs központtá növekedett.

Magyar edtech cégek az európai elitben

Digitális

Magyar edtech cégek az európai elitben

  • 2023.09.4

Sikeres mérleggel zárta első éves működését a - már 18 innovatív magyar oktatástechnológiai céget tömörítő - Education:Next szövetség, amelyet idén augusztusban az European Edtech Alliance tagjává választottak.