2024. március 19.
Minden egy helyen, amit az okosotthonokról tudni érdemes

Minden egy helyen, amit az okosotthonokról tudni érdemes

A tavalyi sikerek után idén már nem csak online, hanem hibrid formában kerül megrendezésre az európai szinten is egyedülállót nyújtó okosotthon konferencia.

A három napos program keretében minden okosotthon iránt érdeklődő megtalálja, amire várt:

 

Június 3-án a szakértők bemutatója
A konferencia első napját stílusosan az egyik leghíresebb és legelhivatottabb okosotthon rajongó, Balogh Petya, angyalbefektető, cápa fogja megnyitni. Őt követi majd az első hazai okosotthon és épületautomatizálási szövetség bemutatkozója, akik a konferencián ismertetik meg a szövetség céljait a hazai végfelhasználókkal, vállalkozókkal és kivitelezőkkel. Ezen a napon még számos szakmai előadás kapott helyet, amikkel megmutatják a jövő okosotthonát. Az igazán elhivatottak lehetőséget kapnak arra, hogy szakmai workshopokon vegyenek részt, finomítva ezzel ismereteiket.

 

Június 4. a szakmai rajongók és a szórakozás napja
A konferencia második napján újabb előadásokkal és workshopokkal várnak mindenkit a szervezők és szakértők. Ezek mellett a szórakozás jegyében robotporszívó futamot is rendeznek, hogy kiderüljön, melyik kis apróság a leggyorsabb.

 

Minden standnál olyan élmények, eszközök és jövőbe tekintő trendek várnak, amire nem is mernénk gondolni. Kiállítóként jelen lesznek a következő cégek is: Schneider-Electric, SmartPierre, Legrand, Elektro-Kamleithner, EPS-Connect, Chameleon Smart Home...  

 

Ráadás a helyszínen
A kiállítókkal való személyes találkozáson és az előadások meghallgatásán kívül két további extrával is várnak mindenkit majd. Akik személyesen is eljönnek, lehetőséget kapnak, hogy elvigyék a kiállítók nyereményeinek egyikét, valamint kipróbálhatják az első okosotthon alapokon működő szabaduló szobát is, amelyet a szervezők az Exit Games csapatával fejlesztettek.

 

Június 5-n az online előadások fókuszában a rajongói sikerek lesznek
A II. Smarthome Expo és Konferencia harmadik napját a szervezők a DIY szakértők és kivitelezők számára nyitották meg és az ő bemutatóikat, előadásaikat, személyes sikereiket ismerhetjük meg. Ezzel is rámutatva arra a fontos tényre, hogy a szakértő segítség igenis nagyon fontos. A konferencia első két napja kifejezetten erre fókuszál: ha okosotthon szakértőt választunk, akkor olyan forrásra támaszkodjunk, ami megbízható. Ez az egyik elsődleges célja a frissen megalakuló okosotthon szövetségnek is. Mindemellett az okosotthonok igazi élvezői azok, akik élnek ezekben, így a DIY szakértők szerepe is megkérdőjelezhetetlen.

Megosztás