2023. szeptember 26.
Minden egy helyen, amit az okosotthonokról tudni érdemes

Minden egy helyen, amit az okosotthonokról tudni érdemes

A tavalyi sikerek után idén már nem csak online, hanem hibrid formában kerül megrendezésre az európai szinten is egyedülállót nyújtó okosotthon konferencia.

A három napos program keretében minden okosotthon iránt érdeklődő megtalálja, amire várt:

 

Június 3-án a szakértők bemutatója
A konferencia első napját stílusosan az egyik leghíresebb és legelhivatottabb okosotthon rajongó, Balogh Petya, angyalbefektető, cápa fogja megnyitni. Őt követi majd az első hazai okosotthon és épületautomatizálási szövetség bemutatkozója, akik a konferencián ismertetik meg a szövetség céljait a hazai végfelhasználókkal, vállalkozókkal és kivitelezőkkel. Ezen a napon még számos szakmai előadás kapott helyet, amikkel megmutatják a jövő okosotthonát. Az igazán elhivatottak lehetőséget kapnak arra, hogy szakmai workshopokon vegyenek részt, finomítva ezzel ismereteiket.

 

Június 4. a szakmai rajongók és a szórakozás napja
A konferencia második napján újabb előadásokkal és workshopokkal várnak mindenkit a szervezők és szakértők. Ezek mellett a szórakozás jegyében robotporszívó futamot is rendeznek, hogy kiderüljön, melyik kis apróság a leggyorsabb.

 

Minden standnál olyan élmények, eszközök és jövőbe tekintő trendek várnak, amire nem is mernénk gondolni. Kiállítóként jelen lesznek a következő cégek is: Schneider-Electric, SmartPierre, Legrand, Elektro-Kamleithner, EPS-Connect, Chameleon Smart Home...  

 

Ráadás a helyszínen
A kiállítókkal való személyes találkozáson és az előadások meghallgatásán kívül két további extrával is várnak mindenkit majd. Akik személyesen is eljönnek, lehetőséget kapnak, hogy elvigyék a kiállítók nyereményeinek egyikét, valamint kipróbálhatják az első okosotthon alapokon működő szabaduló szobát is, amelyet a szervezők az Exit Games csapatával fejlesztettek.

 

Június 5-n az online előadások fókuszában a rajongói sikerek lesznek
A II. Smarthome Expo és Konferencia harmadik napját a szervezők a DIY szakértők és kivitelezők számára nyitották meg és az ő bemutatóikat, előadásaikat, személyes sikereiket ismerhetjük meg. Ezzel is rámutatva arra a fontos tényre, hogy a szakértő segítség igenis nagyon fontos. A konferencia első két napja kifejezetten erre fókuszál: ha okosotthon szakértőt választunk, akkor olyan forrásra támaszkodjunk, ami megbízható. Ez az egyik elsődleges célja a frissen megalakuló okosotthon szövetségnek is. Mindemellett az okosotthonok igazi élvezői azok, akik élnek ezekben, így a DIY szakértők szerepe is megkérdőjelezhetetlen.

Megosztás

Már 4 országban sikeres a magyar biztosítási platform

Digitális

Már 4 országban sikeres a magyar biztosítási platform

  • 2023.09.19

Az osztrák UNIQA leányvállalata, a CHERRISK kezdetektől azt a célt tűzte ki, hogy maximális hatékonyság mellett páratlan ügyfélélményt nyújtson. Az induláskor alig pár fős csapat mára meghatározó innovációs központtá növekedett.

Magyar edtech cégek az európai elitben

Digitális

Magyar edtech cégek az európai elitben

  • 2023.09.4

Sikeres mérleggel zárta első éves működését a - már 18 innovatív magyar oktatástechnológiai céget tömörítő - Education:Next szövetség, amelyet idén augusztusban az European Edtech Alliance tagjává választottak.