2024. április 20.
Ügyesen jótékonykodik ez az ételfutár startup

Ügyesen jótékonykodik ez az ételfutár startup

Az élelmiszer kiskereskedelemben a kifli.hu lépte meg elsőként, hogy a visszautasított termékek árát automatikusan megtéríti ügyfeleinek, hacsak azok nem úgy döntenek, hogy jótékony célra ajánlják fel az összeget.

A cseh anyacéggel rendelkező Kifli.hu Magyarország egyik vezető startup-ja, amely valósággal forradalmasította az online kiskereskedelmet, kényelmes és gyors bevásárlást biztosítva ezáltal.  Több, mint 32 ezer vásárlóval, 11.000 termékkel, folyamatosan bővülő, megfizethető prémium árukínálattal, újratölthető csomagolású termékkörrel, naponta több mint 3000 rendelést bonyolít le 200 futár segítségével, a környezettudatosságra figyelve CNG üzemanyaggal hajtott autókkal teszik mindezt. A hatalmas minőségi választék mellett az akár 3 órás kiszállítás is olyan különlegesség, ami egyedivé teszi a Kiflit a nagy áruházláncok online kiszállítási szolgáltatásaival szemben.

 

kifli.hu vásárlóinak nem szükséges emailezésbe, chatelésbe bonyolódni, vagy az ügyfélszolgálattal telefonon beszélni: pár kattintással el lehet intézni a visszatérítést, akár a honlapon, akár az applikáción keresztül. A vásárló rendelése után 72 órán belül online tudja kezelni a problémát, egyből levásárolható kredit jóváírást kap, pillanatok alatt.

 

„A Kiflinél, ha hibázunk, vállaljuk. Legfontosabb számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Mi sem természetesebb, hogy ilyen esetben bizalommal kezeljük a helyzetet, és kérdés nélkül kompenzálunk” – állítja Makkay János a Kifli.hu ügyvezetője. A vásárlók választhatnak is, hogy kérik a kredit jóváírást, vagy inkább felajánlják azt jótékony célra a TündérPakk Alapítványon keresztül a krízishelyzetbe került, rászoruló gyermekeknek és családoknak. „Tündérek márpedig léteznek: a Kifli.hu és vásárlóik is közéjük tartoznak! Köszönjük, hogy az online kompenzáción keresztül támogattok minket, hogy még több családnak tudjunk segíteni” – mondja Szomolányi Tímea, a TündérPakk Alapítvány alapítója. A Kiflin benyújtott kreditek azonnal jóváíródnak a Tündérpakk kiflis fiókjában, így 1 hónap alatt már 125.000 Ft gyűlt össze.

Megosztás

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

Buzz

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

  • 2024.03.19

A Petőfi Sándorról és a Márciusi Ifjakról szóló történelmi kalandfilm a nyitóhétvégén 75.551 nézőt vonzott a hazai mozikba, 162.070.136 forint bevételt generálva.