2024. március 29.
Titokzatos üzenetek lepték el a Nyugati környékét

Titokzatos üzenetek lepték el a Nyugati környékét

Egyelőre csak találgatni lehet, mit jelenthetnek a nyomok, és ki tette oda a rejtélyes konténert, amelyet a Hősökből ismert Mentha graffitijei díszítenek.

„Welcome back future” – áll a WestEnd előtt hétfő reggel titokzatos körülmények között megjelent konténeren. A feliratot a Hősök zenekarból ismert Mentha fújta rá, de ezen kívül semmit nem tudni a rejtélyes dobozról. A Nyugati környékét különös üzenetek lepték el: valaki inverz graffitiket helyezett el a járdán. „Lehet stílus a fenntarthatóság?” – áll egy helyen, míg máshol a „Lehet az etikus esztétikus?” felirat olvasható. A járdába nagy nyomású vízsugárral „beletisztított” feliratok valószínűleg szintén a konténerhez kapcsolódnak.

 

A social mediában is egyre több helyen bukkannak fel rejtélyes üzenetek: a tudatos életmódjáról híres színésznő, Eke Angéla már nyomozást indított az Instagram oldalán, legutóbb pedig Balogh Eleni is kapott egy titokzatos fadobozt, amelyben sokat sejtető nyomokat talált.

 

„Ötleteljünk együtt, hogy mi lehet az, ami által megtapasztalhatod te is, hogy a praktikus lehet divatos, ami stílusos, az lehet fenntartható, és ami esztétikus, az lehet etikus, és a bolygónk is szeretni fogja. Nagyon várom a leleplezést” – írja posztjában Eke Angéla.

 

Fotó: Leskó Tamás

Megosztás

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

Buzz

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

  • 2024.03.19

A Petőfi Sándorról és a Márciusi Ifjakról szóló történelmi kalandfilm a nyitóhétvégén 75.551 nézőt vonzott a hazai mozikba, 162.070.136 forint bevételt generálva.