2024. április 13.
Brutális látványvideó a Heineken Balaton Soundról!

Brutális látványvideó a Heineken Balaton Soundról!

A látványterv szerint hatalmas megújulás vár idén a világsztárokkal gazdagon ellátott Heineken Balaton Sound Nagyszínpadra, amelynek legfőbb alkotóeleme - a legnagyobb nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan - egy hatalmas ledfal. 

A 10 méter magas és 60 méter széles színpadszerkezet egy 500 m2-es, 1978 panelből álló ledet tart majd, ami a fénytechnikával kiegészülve biztosítja a lenyűgöző élményt, többek között Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike és hasonlóan neves EDM sztárok show-jához.

 

A Balaton Sound az a hely, ahol mindenki különleges vendégnek érezheti magát, mondjuk a partikkal dúsított különleges VIP helyszíneken, és most már azt is tudhatjuk, milyen köntösben várják a vendégeket ezek a helyek: a Las Vegas Casino Events VIP délután 4-től hajnal négyig várja az exkluzív környezetben fesztiválozni vágyókat. A Heineken Balaton Sound Nagyszínpad programjának végeztével hazai DJ-k pörgetik a lemezeket, de természetesen a nagyszínpados show-k a lelátóról végig követhetőek lesznek. Az ételekről a Buddha Original gondoskodik, távol-keleti wok menüvel és sushi falatokkal. Az italokat különböző VIP bárokban szerezhetik be – elérhető bottle service és a fesztivál alatt asztalfoglalás is lehetséges. A VIP vendégek rendelkezésére áll továbbá egy komplett kaszinó, rulettel, black jack asztallal és játékgépekkel, igazi vegasi hangulatot víve a Balaton partjára.

 

Déltől éjfélig élvezhető a VIP Sunset Beach élményeit, exkluzív környezetben pihenhet, napozhat vagy csobbanhat a nagyérdemű a hűsítő Balatonban akár este 8 óráig, utána pedig egy koktéllal a kezében élvezheti a naplemente látványát. A Sunset Beach-en lesz saját bár, VIP-ek számára fenntartott mosdó blokk, törölköző szolgáltatás, valamint bejelentkezhetünk akár egy ingyenes, lazító thai masszázsra is.

 

Izgalmas látványvilágot sugall a Lost in Jungle VIP , ahol elvarázsolt, paradicsomi hangulat lesz zsiráfokkal, gorillákkal és mindenféle egzotikus állattal. A Digó pizzéria burrito különlégességekkel készül a VIP vendégeknek – gondolva a vegetariánus fesztiválozókra is –, akik egy hosszú oldalsó lelátóról követhetik az underground elektronikus zene vonzó B Stage programsorozatát Charlotte de Witte-tel vagy Carl Coxszal, a B my Lake zónában. A fesztivál VIP bejárata is egyenesen erre a helyszínre hozza a látogatókat.

 

Új helyszín a Soundon a Radio1 Heineken Silver Beach Club, amely saját napozóstéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítja az igazi Beach Club hangulatot. A Rádió1 DJ-i kora délutántól a nagyszínpad indulásáig tolják a set-eket, majd folytatják a nagyszínpad szüneteiben és a zárás után hajnalig, nemzetközi sztárokkal kiegészülve. A korán ébredők itt csatlakozhatnak techno yoga órákra, éjjel pedig jön a Splash Party – azaz éjszakai fürdőzés a Balaton Sound betűk előtt, a nagyszínpad programja után.

 

A Balaton Sound persze egész nap “nyitva van”, érdemes kihasználni minden pillanatát – a fent említett programokon túl strandröplabda bajnokságokkal, naplementés SUP túrával, „Welcome to the House” tánc workshoppal, nemzetközi utcaszínházakkal, vízi vidámparkkal, szabadtéri konditeremmel, valamint különleges sárkányeregetéssel és papírsárkány készítő workshop-pal is készülnek a szervezők.

 

Minden további információ a Heineken Balaton Sound oldalán érhető el.

Megosztás

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

Buzz

Rekordbevétellel nyitott a Most vagy soha!

  • 2024.03.19

A Petőfi Sándorról és a Márciusi Ifjakról szóló történelmi kalandfilm a nyitóhétvégén 75.551 nézőt vonzott a hazai mozikba, 162.070.136 forint bevételt generálva.