2024. július 15.
Matyó mintás autóval lepte meg Tóth Gabit a férje

Matyó mintás autóval lepte meg Tóth Gabit a férje

Az autó azonban nemcsak a díszítés miatt különleges, hanem azért is, mert ezzel az alacsony károsanyag-kibocsátású autóval végre igazán zöld útra léphet az énekesnő.

Gabi évek óta a JEEP magyarországi nagykövete, azonban a vadonatúj Jeep Renegade Plug-in-hybrid most végre egy valóban zöld, környezettudatos autót vezethet az énekesnő. Gabi elmondta, hogy a kislánya születése óta még fontosabbá vált számára, hogy példát mutasson, és minél fenntarthatóbban éljen: éppen ezért olyan nagy boldogság számára, hogy az új autója egy alacsony károsanyag-kibocsátású Plug-in-hybrid.

 

A meglepetést Gabi férje, Krausz Gábor adta át, aki a JEEP-pel együttműködve egy olyan különleges mintát tervezett az autóra, amely közel áll az énekesnőhöz, és kifejezi az ő egyediségét is: egy matyó hímzéses díszítés, valamint Tóth Gabi neve került fel az autóra. Gabi természetesen örömmel fogadta a különleges ajándékot, és rögtön el is vitte azt egy próbakörre. „A Renegade-ben azt szeretem, hogy nincsen lehetetlen, amíg a tank és az energia bírja, addig lehet vele repeszteni” – mondta Tóth Gabi az átadást megörökítő videóban.

Megosztás