2024. június 23.
Gigantikus segítség az árva kutyusoknak

Gigantikus segítség az árva kutyusoknak

Ekkora adományt még talán egyetlen sem kutyaotthon sem kapott egyszerre: a lovasberényi állatmenhely 6,5 tonna táppal lett gazdagabb a Hungarian Vizsla Inu projekt és Czanik Balázs jóvoltából.

A kriptovalutával foglalkozó cég már a vállalkozás megalakulásakor meghatározta, hogy felelősséget szeretnének vállalni a környezetük jobbá tétele érdekében. Első célként a menhelyi kutyusok életminőségének javítását tűzték ki. „Ahogy cégünk kriptovalutájának értéke növekedett, úgy a jótékonykodásra szánt, egy erre a célra elkülönített számlán gyűjtött összeg értéke is több százszorosára gyarapodott. Ebből tudtuk a lovasberényi állatmenhelybeli adakozásunkat megfinanszírozni, ami a hatodik jótékonykodási eseményünk volt” – mondja Sándor Fábián, a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója.

 

Az esemény támogatásában a népszerű fitnesz edző, Czanik Balázs is részt vett: „Gyerekkorom óta szeretem a kutyákat, mindig volt házi kedvencünk, jelenleg is van egy nagyon aranyos terrierünk. Gyakran veszek részt olyan projektekben, amelyekben segíthetek a rászoruló állatoknak. Most gigantikus mennyiségű, közel 6,5 tonna élelmiszert, valamint számos tisztítószert adtunk a lovasberényi menhelynek. Nagyon boldog vagyok, mert így az itt lévő kutyusoknak legalább fél évig nem korgó gyomorral kell lefeküdniük aludni” – hangsúlyozza Czanik Balázs.

 

A Hungarian Vizsla Inu projekt és Czanik Balázs jótékonysági akciója ezzel nem ér véget, hamarosan újabb kutyusokról fognak gondoskodni...

Megosztás