2024. március 29.
Vágyfokozók Valentin-napra

Vágyfokozók Valentin-napra

Idén a Valentin-napi dekorációt egészítsük ki különböző illatkompozíciókkal, amelyek még intimebbé teszik a romantikus hangulatot.

Csakúgy, mint a parfümök vagy a dizájn területén, a gyártók évente jönnek ki újdonságokkal a lakásillatosítók piacán is, hogy még kellemesebbé tehessük a belső teret, ahol élünk. Nézzük, mik a legújabb trendek a lakás parfümök terén 2020-ban!

 

Illatos gyertyák: Woman & Gentlemen
Nincs Valentin-nap gyertya nélkül. A romantikus hangulat megteremtésére nincs is jobb eszköz, mint egy szép kivitelű, illatos gyertya. Az egyedi darabok rajongói általában fényűzőbb gyertyákat keresnek, amelyek dekorációs funkciót is elláthatnak a lakásban. Ezek lehetnek kézzel készítettek, mint a képen látható Baobab Collection darabjai, amelyeknél a viaszt kézzel fújt üvegvázákba öntötték és különböző motívumokkal dekorálták.

 

A természetesség jegyében

Manapság a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a gyertyagyártásban használt alapanyagokra. A természetes anyagok támogatói valószínűleg inkább a természetes viaszokból – például szója, kókuszdió, olíva vagy méhviaszból – készült gyertyákat részesítik előnyben. Ezek a természetes, minőségi alapanyagok megtalálhatók a Mr & amp; Mrs. Fragrance, vagy Voluspa márkáknál.    

 

Otthoni aromaterápia
Számos ultrahangos diffúzornak színes háttérvilágítási funkciója is van, így a kellemes illat mellett a hangulatos fényeknek köszönhetően nyugtató hatású is lehet. A fényhatással még meghittebb hangulatot varázsolhatunk Valentin napkor.

 

Kapszulás illatosító
A legújabb trend az illatosítók terén a kapszulás illatosító. Úgy működik, mint egy kapszulás kávéfőző csak ez éppen illatot áraszt, A Mr. and Mrs. Fragrance darabjai modern és fiatalos dizájnnal rendelkeznek.

Abszolút újdonság a beépített hangszóróval ellátott típus, amelynél a smell & amp; sound technológiát alkalmazták. Bluetooth segítségével csatlakoztathatjuk bármely eszközről. A Swarovski kristállyal kirakott változat, igazi unikum. 

Az első generációs aroma készülékek tiszta illóolajokból készült illatkapszulákkal működnek, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni. Speciális aroma kapszulák tartoznak hozzá, melyek érzékiséget keltenek, intim hangulatot teremtenek.

 

Afrodiziákum, avagy vágyfokozás
Afroditéről, a szerelem és a szépség istennőjéről nevezték el mindazokat a szereket, amelyektől a szexuális vágy felkeltését reméljük. A vágyfokozó ételek mellett – összetevőjüktől függően – a parfümöket is idesoroljuk.

 Az aroma kapszulák bármely kapszulás diffúzorban használhatók

 

Fotók: www.aromauzlet.hu

Megosztás