2024. március 28.

Találkozz a jövőddel a 2019-es Brain Baron!

2019. május 30-31-én eddigi legszínesebb, legizgalmasabb programjával tér vissza a Brain Bar jövőfesztivál.

A világ egyik legmenőbb marketingese. Egy imám, aki szerint a nők megváltoztatják az iszlám jövőjét. Az adattudomány rocksztárja. Egy őslénykutató, aki a dinoszauruszok feltámasztásán dolgozik. Mi a közös bennük? Mindannyian ott lesznek a májusi Brain Baron!

Fotó: Soos Bertalan

A kétnapos eseményen Budapest vendége lesz Frank Cooper, a BlackRock globális marketingvezetője, a BuzzFeed, a Pepsi és a legendás Def Jam lemezkiadó korábbi kreatív főnöke. A fesztiválra érkezik Sherin Khankan, aki Európa egyik első női imámjaként az iszlám totális reformját és a szélsőségesek legyőzését tűzte zászlajára. A magyar fővárosba látogat Jack Horner őslénykutató, a Jurassic Park-filmek főtanácsadója, aki a dínók feltámasztásának lehetőségeiről beszél majd. Itt lesz a világszerte ismert adattudós, a MIT Media Lab professzora, Cesar Hidalgo is, aki a vállalatok és a nemzetek tanulási képességét kutatja.

Néhány név a további előadók közül:

Bryony Cole, a szex jövőjével foglalkozó Future of Sex podcast házigazdája

Kingsley Donaldson veterán katona és biztonságpolitikai szakértő, a “2020: World War” című bestseller szerzője

Fábián Sára társadalmi vállalkozó, az Amigos a Gyerekekért alapítója

Ethan Siegel elméleti asztrofizikus, a NASA és a Forbes munkatársa

Claire Lehmann, a világ legveszélyesebb ötleteit publikáló Quillette magazin főszerkesztője

Az ötödik Brain Bar fesztivál további félszáz izgalmas előadóval és minden eddiginél több helyszínnel, valamint Future Jobs címmel a jövő legizgalmasabb állásait kínáló karrierexpóval várja látogatóit. A szakmai programot zenei és színházi produkciók, illuzionisták és foodtruck felvonulás egészíti ki.

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a Brain Bar látogatói személyesen is találkozhassanak kedvenc előadóikkal. Erre a célra külön helyszínt és idősávokat alakítanak ki.

A kedvezményes Brain Bar-jegyek már elérhetők a brainbar.com/tickets oldalon.

Megosztás