2019. december 9.
Jönnek nyárra a műtalpak

Jönnek nyárra a műtalpak

A papucsok következő generációja strandolásra, sportra vagy egyszerű nyári sétára is kitűnően alkalmazható, ráadásul környezetbarát anyagból gyártották.


Egy olasz cég olyan pánt nélküli, talpra ragasztható papucsot dobott piacra, ami vízálló, csúszásgátlós, megvédi a talpat a göröngyöktől és az éles felületektől, a forró járdától vagy a perzselő homoktól, de futásnál is fel lehet ragasztani, emellett a fitnesztermi baktériumoktól is megvédi a lábat.

Nakefit egy olyan újítás, ami hatékonyan védi a lábat, de ugyanakkor viselőjét nem akadályozza meg semmilyen szabadtéri tevékenységben. Valójában egy cipőtalp, amit bárki felragaszthat, majd könnyedén el is távolíthat.

 

 

Megosztás

Melyik kriptopénzbe fektettek 14 milliárd dollárt félév alatt?

Trend

Melyik kriptopénzbe fektettek 14 milliárd dollárt félév alatt?

  • 2019.12.3

A vállalatfinanszírozási és befektetői világban és különösen a start-up világban örvend egyre nagyobb népszerűségnek ez a Magyarországon még kevésbé ismert kockázatitőke-befektetési forma rugalmasságuk, egyszerűségük, illetve az alapul fekvő technológia megbízhatósága (ún. blockhain vagy elosztott főkönyvi / Distributed Ledger technológia) miatt.

Neymar aláírt egy óramárkához

Trend

Neymar aláírt egy óramárkához

  • 2019.03.9

Hat kivételes modell került bele a limitált Neymar órakollekcióba. Az órák hátlapján a sztárfocista aláírása látható, de a számlapon is helyet kapott a NJR szignó.