2020. július 3.
Jönnek nyárra a műtalpak

Jönnek nyárra a műtalpak

A papucsok következő generációja strandolásra, sportra vagy egyszerű nyári sétára is kitűnően alkalmazható, ráadásul környezetbarát anyagból gyártották.


Egy olasz cég olyan pánt nélküli, talpra ragasztható papucsot dobott piacra, ami vízálló, csúszásgátlós, megvédi a talpat a göröngyöktől és az éles felületektől, a forró járdától vagy a perzselő homoktól, de futásnál is fel lehet ragasztani, emellett a fitnesztermi baktériumoktól is megvédi a lábat.

Nakefit egy olyan újítás, ami hatékonyan védi a lábat, de ugyanakkor viselőjét nem akadályozza meg semmilyen szabadtéri tevékenységben. Valójában egy cipőtalp, amit bárki felragaszthat, majd könnyedén el is távolíthat.

 

 

Megosztás

Az elmúlt 10 év legextrémebb ruhadarabjai - Itt az ideje, hogy száműzzük őket a szekrényből

BTL

Az elmúlt 10 év legextrémebb ruhadarabjai - Itt az ideje, hogy száműzzük őket a szekrényből

  • 2020.03.13

Aki követi a trendeket tudja, hogy a kifutókon időről időre elég extrém megoldásokkal is találkozhatunk. A divattervezők hajlamosak szabadjára engedni a fantáziájukat és utcai, vagy akár alkalmi viseletként elképzelhetetlen kreációkkal, ruhadarabokkal is jelentkeznek. Elég gyakori, hogy ezek leegyszerűsített változatai elszabadulnak és a hétköznapi életben is megjelennek – a fashiondays.hu stílusszakértője az elmúlt 10 év gyöngyszemeiből válogatott.

Divatmentoring program indult Magyarországon

Trend

Divatmentoring program indult Magyarországon

  • 2019.12.12

A kezdeményezéssel a Magyar Divat & Design Ügynökség célja, hogy minél több stabil, sikeres magyar márka jöjjön létre és a legjobban teljesítők tovább léphessenek a nemzetközi mentoring programba is.