2021. szeptember 27.
Íme az Instagram új funkciója, amit imádni fog

Íme az Instagram új funkciója, amit imádni fog

Az Instagram bemutatta új portrékészítő funkcióját.

Akinek van iPhone X telefonja, az tudja, milyen élvezetes fotót készíteni a dupla kamerás okostelefon segítségével. A készülék ugyanis képes a háttér elmosódásával olyan képeket komponálni, amely professzionális benyomást kelt. Ehhez a funkcióhoz hasonlatos az Instagram Sztorikhoz kapcsolt Fókusz nevű új funkció is, amely a háttérszegmentálást és az arcfelismerő technikát kihasználva hasonlóan tökéletes hatást nyújt, mint az Apple portré módja.

 

Nem kell profizmus a művészi szelfihez

Az új kameramóddal a szelfik magasabb szintre válthatnak; előlapi és hátlapi kamerával is használhatjuk, emellett videót is készíthetünk vele. Használatához annyi a dolgunk, hogy megnyitjuk az Instagram Sztorikat, válasszuk ki a Fókusz funkciót, és már készen is állunk arra, hogy keressünk egy arcot. Mikor fotózunk, láthatjuk, hogy alanyunk a fókuszban marad, miközben a háttér lassan elmosódik.

(via later)

Megosztás

Pandémia és logisztikai trendek: digitalizálódás és Kína térhódítása 2030-ra

Trend

Pandémia és logisztikai trendek: digitalizálódás és Kína térhódítása 2030-ra

  • 2021.09.17

A COVID-19 világszerte jelentős változásokat eredményezett a logisztikai szektorban. Ingadozó kereslet, a beszállítások egyenetlensége, az e-commerce drámai térhódítása, a logisztikai igények átrendeződése. Ipar 4.0 és 5G. Vajon hogy hat mindez egymásra, és milyen új világot hoz ez létre a logisztikában? A QLM piaci kitekintése.