2024. április 16.
Az Omni-Heat technológia 10 éves évfordulóját ünnepli a Columbia

Az Omni-Heat technológia 10 éves évfordulóját ünnepli a Columbia

82 éves történelme során a Columbiának mindig fontos volt az innováció, vagyis, hogy termékei a hűvös idő beálltával is képesek legyenek kényelmes melegben tartani viselőiket.

A Columbia szabadalmaztatott technológiája 2010. október 10-i indulása óta a világ egyik legkelendőbb téli szigetelési technológiájává nőtte ki magát. A titok a kis ezüst pöttyökben rejlik, amelyek visszatükrözik és megtartják a test által termelt hőt. Alapítása óta a Columbia több mint 200 technológiát szabadalmaztatott, amelyek közül az Omni-Heat a csúcs a portfólióban. 2020. október 10-én, szombaton, a Columbia több közösségi csatornán ünnepli az Omni-Heat jubileumát. A jeles napon élő Instagram közvetítések lesznek több sportolóval és outfluencerrel, Luke Combs country énekes-dalszerzővel, Bubba Wallace NASCAR pilóta pedig másnap jelentkezik be a Charlotte Motor Speedwayről, ahol a Columbia által támogatott Chevrolet Camaro ZL1 1LE-t vezeti az Omni-Heat évforduló jegyében.

Őszi kampányával a Columbia megválaszolja az égető kérdést: mennyire meleg az Omni-Heat bélés? Az online streamingre, közösségi média hirdetésekre és automatizált megjelenítésre fókuszáló kampányt némi humorral is fűszerezték, hiszen az egyik reklám arra emlékeztet, hogy „a hideg lábak csak az esküvő napján fogadhatók el”.

Megosztás