2020. június 2.

Negyedik a férfi párbajtőrcsapat Vancouverben

A negyedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott a vancouveri világkupaversenyen.

A Bányai Zsombor, Berta Dániel, Rédli András, Somfai Péter összeállítású csapat a nyolcaddöntőben 37-36-ra verte a japánokat úgy, hogy Rédli öttusos hátrányból fordított az utolsó asszóban. A negyeddöntőben az oroszokkal kellett vívni, és értékes, 45-36-os győzelem született. A folytatás viszont két vereséget hozott: a legerősebbek közé tartozó franciáktól és dél-koreaiaktól is 45-32-re kapott ki a magyar négyes.

Az előző évben - Imre Géza és Boczkó Gábor kiválása után - egyetlen világkupán sem jutott a négy közé a megfiatalított magyar csapat - emlékeztetett rá a hazai szövetség honlapja -, igaz, a lipcsei világbajnokságon azért összejött egy negyedik hely.

Az egy nappal korábban véget ért egyéni versenyben a tavaly vb-bronzérmes Rédli szerepelt a legjobban azzal, hogy a 11. helyen zárt a kanadai vk-fordulóban.

 

(MTI)

Megosztás

Ne csak pihenj, fogyj is a strandon!

Hello Sport

Ne csak pihenj, fogyj is a strandon!

  • 2019.07.10

A nyári strandolás idén nem csak a kellemes semmittevést jelenti, hanem a felszabadult mozgást is az egész család számára. Czanik Balázs ugyanis hétvégenként strandokra látogat, és megannyi mozgásformával, valamint családi programokkal várja az érdeklődőket.