2020. június 5.

Legyőzte az olaszokat a magyar jégkorong-válogatott

A magyar jégkorong-válogatott 4-1-re legyőzte a világbajnoki rivális olasz csapatot a katowicei felkészülési torna szombati játéknapján.

Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány csapata Sárpátki Tamás éles szögből leadott lövésével szerzett vezetést a 12. percben, a második harmadban egyenlítettek az olaszok. A záró felvonásban azonban nem hagyott kétséget a győztes kiléte felől a magyar együttes, amelyben a kazahoknak is betaláló Sofron István, valamint Galanisz Nikandrosz és Miskolczi Márk is gólt szerzett.

A világbajnokságon a világelitből kiesett Olaszország és Szlovénia, a feljutó Nagy-Britannia, valamint Lengyelország és Kazahsztán lesz a magyarok ellenfele április 22. és 28. között a Papp László Budapest Sportarénában. Az első két helyezett feljut a 16-os elitbe, az utolsó pedig 2019-ben a divízió I/B-ben szerepel majd.

 

Eredmény, Négy nemzet torna, 2. forduló (a magyar szövetség honlapja szerint):

Magyarország-Olaszország 4-1 (1-0, 0-1, 3-0)

Magyar gólszerzők: Sárpátki (12.), Sofron (48.), Galanisz (51.), Miskolczi (59.)

    

Később:

Lengyelország-Kazahsztán 20.00

 

Szombaton játszották:

Kazahsztán-Magyarország 5-2

Olaszország-Lengyelország 2-1

 

Vasárnap játsszák:

Olaszország-Kazahsztán 15.30

Lengyelország-Magyarország 19.15

 

(MTI)

Megosztás

Ne csak pihenj, fogyj is a strandon!

Hello Sport

Ne csak pihenj, fogyj is a strandon!

  • 2019.07.10

A nyári strandolás idén nem csak a kellemes semmittevést jelenti, hanem a felszabadult mozgást is az egész család számára. Czanik Balázs ugyanis hétvégenként strandokra látogat, és megannyi mozgásformával, valamint családi programokkal várja az érdeklődőket.