2024. április 25.
Meg fogsz lepődni az új budapesti taxin!

Meg fogsz lepődni az új budapesti taxin!

A Mikulásnak is fuvaroz a Taxim, amelynek egyenruhás sofőrjei térítésmentesen veszik fel Budapesten belül a Mikulásgyárnak szánt felajánlásokat.

Az akcióra a Mikulás rénszarvasainak számával megegyező, látványosan feldíszített, gigantikus karácsonyi csomagokkal megrakott autó hívja fel a figyelmet. A 9 pickup az adventi időszakban éjjel-nappal járni fogja a várost, hogy az ajándékozás fontosságára emlékeztessen, és a Taxim minél több ajándékdobozt juthasson el a rászoruló családoknak gyűjtő Mikulásgyárba.

 

 

A Taxim a gesztuson túl olyan állandó meglepetésekkel is készül felhasználóinak, mint az egyedi fejlesztésű parfümös illatosítónak köszönhető egységes illat, a márkázott zsebkendő és rágógumi, valamint a rossz időben nagy segítséget jelentő esőkabát. Mindezt olyan kiszolgálás mellett kapja meg az utas, amit eddig csak limuzinban utazva tapasztalhatott. A sofőrök kiválasztására és folyamatos képzésére ugyanis a Taxim létrehozott egy Sofőr minőségbiztosítási programot, amelyet coach-ok és pszichológusok közreműködésével fejlesztettek.

 

 

Az App Store vagy Google Play kínálatából is ingyenesen letölthető, felhasználóbarát app a fizetési opciók és az előrendelés tekintetében is rugalmasabb lett, mint az ismert elődök, és hamarosan gombnyomásra lesz rendelhető vele nagyméretű, gyerek- és kutyabarát autó is. A modern online rendszer mellett azonban a Taximnak lesz hagyományos diszpécser központja is, így a konzervatívabb megoldásokat előnyben részesítő utasok vonalas számon is rendelhetnek autót.

 

 

Fontos jellemzője a szolgáltatásnak, hogy az applikáció által a rendeléskor kalkulált viteldíjnál csak vis major esetén kell többet fizetni. Ha nem befolyásolhatatlan tényezők játszanak közre a fuvardíj növekedésében, akkor csak az előre ajánlott ár kerül levonásra az utas kártyájáról.

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.