2020. október 22.
Jön a mindentől mentes fesztivál

Jön a mindentől mentes fesztivál

A Csak a Mentes fesztivált 8. alkalommal rendezik meg, és most, hogy manapság talán még többen érdeklődnek az egészségtudatos élet iránt, valahogy a világ is beérte ezt a kezdeményezést.

Magyarországon egyedülálló módon a Csak a Mentes szervezői fogják össze a mentes termékeket gyártó-forgalmazó cégeket, de nemcsak gasztrofesztivál ez, hiszen natúrkozmetikumokkal, az öko háztartás kellékeivel és akár a víztisztítás témájával és zero waste újdonságokkal is találkozhatnak a látogatók. Felelősség, igényesség, szakértelem – ezek a legfőbb ismérvei a rendezvénynek. És sok-sok öröm, barátság, aha-élmény, hogy a legszigorúbb diétába, ételérzékenységbe is beilleszthető egy finomság.

 

Az élelmiszerek, termékek szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hiszen ezen a piacon sem mind arany, ami fénylik. A vendégek mindent megkóstolhatnak, kipróbálhatnak, megnézhetnek. Az országban egyedülálló, ami a fesztiválon zajlik: élelmiszerek legnagyobb választéka lesz itt megtalálható. Olyan ez a fesztivál, mint egy óriási egészséges bevásárlókosár, sok-sok ételallergiával élő számára is.

 

Természetes idén minden biztonsági intézkedést betartanak a szervezők, folyamatos fertőtlenítés, takarítás és lázmérés is lesz majd. Idén a műsorok, a főzőbemutatók elmaradnak, de lesz látnivaló bőven. A Bok csarnok minden egyes szegletét kihasználják majd a cégek, sok-sok magyar vállalkozással és néhány külföldivel is találkozhatnak a látogatók. Mentes lángos és fánk, gluténmentes hamburgerek és mentes kürtőskaláccsal is lesz a kínálatban.

 

A legfontosabb tudnivalók:

 Időpont: 2020. szeptember 26-27.

 BOK csarnok, mindkét nap 10:00-17:00

 A hétvégén 600 db nagy értékű ajándékcsomagot osztanak szét a látogatók között,

valamint lesz tombola sorsolás is

 A rendezvény háziasszonya Vágó Piros

 A rendezvényre a belépőjegy elővételben 990 Ft, a helyszínen 1300

 14 év alatt a belépés ingyenes

Még több információ ITT 

Megosztás

Ne parázz, sokkolj! Újraélesztés defibrillátorral

Hello Mozaik

Ne parázz, sokkolj! Újraélesztés defibrillátorral

  • 2020.10.8

Baláék túszként tartották fogva Győrfi Pált, de csakis nemes cél érdekében. Így indul ugyanis az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) legújabb, „Ne parázz, sokkolj!” című szórakoztató edukációs videója, amelyet az újraélesztés közelgő világnapja (október 16.) alkalmából mutattak be.

Kivételesen év végéig tart az október

Hello Mozaik

Kivételesen év végéig tart az október

  • 2020.10.5

Tekintettel a járványhelyzetre, a Magyar Látszerész Szövetség kampányában résztvevő optikák most egészen évvégéig biztosítják az ingyenes látás- és szemüvegellenőrzést mindazoknak, akik letöltik az erre jogosító online kupont.