2024. március 28.
Etesd a Dokit!

Etesd a Dokit!

A SPAR szendvicsekkel és 1,5 millió forint adománnyal támogatja az Etesd a Dokit! civil kezdeményezést, amely naponta több mint 100 egészségügyi dolgozó meleg ebédjéről gondoskodik – ellenszolgáltatás nélkül.

Keve Márton séf és csapata a belvárosi Easy Wine Budapest Bisztróban napi 100 adag meleg ebédet készít a Szent László Kórház dolgozóinak. Az összefogás operatív feladatainak ellátására egy komplett stáb állt fel, többek között a Borganika, az Easy Wine és a Menedékház Alapítvány csapatából és önkénteseiből.

 

 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. adománya nem csak a meleg ebédekhez biztosít alapanyagot, de hideg élelemmel – az üllői SPAR enjoy. convenience üzemben készülő, előrecsomagolt szendvicsekkel – is ellátja a koronavírus elleni küzdelemben részt vevő, több fővárosi kórház orvosait és egészségügyi dolgozóit.

 

„Forintban és élelmiszerben kifejezhetetlen az a hála és köszönet, amivel mindannyian tartozunk az egészségügyben dolgozóknak. Valamennyi partnerünket és vásárlónkat összefogásra buzdítjuk, és arra kérünk mindenkit, hogy tartsa be a hatóságok által előírt szabályokat a járvány megfékezése érdekében” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.