2024. március 28.
Tóth Gabi és a JEEP tovább folytatja együtt

Tóth Gabi és a JEEP tovább folytatja együtt

Egyedi, matyó hímzéses mintával készült el az a vadonatúj Jeep Renegade Plug-in-hybrid, amellyel Tóth Gabit lepte meg a napokban Krausz Gábor és a JEEP.

Gabi évek óta a JEEP magyarországi nagykövete, azonban a vadonatúj Jeep Renegade Plug-in-hybrid most végre egy valóban zöld, környezettudatos autót vezethet az énekesnő. Gabi elmondta, hogy a kislánya születése óta még fontosabbá vált számára, hogy példát mutasson, és minél fenntarthatóbban éljen: éppen ezért olyan nagy boldogság számára, hogy az új autója egy alacsony károsanyag-kibocsátású Plug-in-hybrid.

 

A meglepetést Gabi férje, Krausz Gábor adta át, aki a JEEP-pel együttműködve egy olyan különleges mintát tervezett az autóra, amely közel áll az énekesnőhöz, és kifejezi az ő egyediségét is: egy matyó hímzéses díszítés, valamint Tóth Gabi neve került fel az autóra. Gabi természetesen örömmel fogadta a különleges ajándékot, és rögtön el is vitte azt egy próbakörre. „A Renegade-ben azt szeretem, hogy nincsen lehetetlen, amíg a tank és az energia bírja, addig lehet vele repeszteni” – mondta Tóth Gabi az átadást megörökítő videóban.

Megosztás

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

Kommunikáció

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

  • 2023.06.13

Háromnapos fesztivállal indítja a vakációt a Generali Gyerek Sziget, a Hajógyári-sziget árnyas fái közt. Az ország egyik legnagyobb családi rendezvénye a kezdetektől fogva ingyenes, megvalósulása az elkötelezett támogatóknak köszönhető.