2024. március 29.
Megszületett az első hazai ügynökségi influencer marketing White Paper

Megszületett az első hazai ügynökségi influencer marketing White Paper

A Follow Me influencer marketing ügynökség munkatársai több hónapon keresztül készítették a szakmai anyagot, amelynek gyakorlatorientált tartalma jó fogódzkodót jelenthet az influencer marketing területével ismerkedő vagy abban már tapasztalatokat szerzett cégeknek is.

Az Influencermarketing Kézikönyv némi történeti áttekintés után alternatív médiavilágként mutatja be az influencer marketinget, ami már fenyegeti a hagyományos médiavilágot. Az amerikai piacon használt kategóriák helyett a magyar piacra szabott mérettáblázatban ábrázolja az influencereket a nano szinttől a megainfluencereken át a legfelső „elit” kategóriáig. Lesz szó az influencermarketing megtérüléséről, arról, hogy mennyit is érdemes költeni influencermarketingre a büdzsénken belül, és mennyibe kerül valójában ez a média csatorna.

 

 

Megtudhatjuk, hogy mi a különbség a brandadvocate és a brandambassador között. Érdemes-e ügynökséggel dolgozni, és ha igen, akkor milyennel; online, PR, reklám vagy influencer ügynökség legyen? Hogy működjünk együtt sikeresen influencerekkel? Mi a munka folyamata, hogy kellene a marketing stratégiába illeszteni ezt a tevékenységet? 

 

A kampánytípusok, mérési lehetőségek szekció is hiánypótló, miképp annak felvillantása, hogy mennyivel több lehetőség rejtőzik influencer kommunikációs megoldásokra, mint amit a közösségi csatornákon látni lehet. A Follow Me 16 lehetséges kampány KPI-t mutat be, de helyhiány miatt nem sorolja fel a több mint 30 lehetséges hirdetési formát, nyilván azért, hogy maradjon muníció a komoly érdeklődők megkeresésekor is…

 

Trendek, piacnövekedés, dilemmák, jogi tudnivalók és még sok minden más megtalálható a Follow Me Agency weboldaláról letölthető szakmai anyagból: www.followmeagency.com

 

 

Megosztás

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

Kommunikáció

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

  • 2023.06.13

Háromnapos fesztivállal indítja a vakációt a Generali Gyerek Sziget, a Hajógyári-sziget árnyas fái közt. Az ország egyik legnagyobb családi rendezvénye a kezdetektől fogva ingyenes, megvalósulása az elkötelezett támogatóknak köszönhető.