2024. április 20.
Ismét Bruce Willis-szel forgatott a Hell

Ismét Bruce Willis-szel forgatott a Hell

A hollywoodi sztárral New Yorkban forgatott reklám már látható a televíziós csatornákon és a közösségi médiában.

A Hell immáron másodszor forgatott Bruce Willis-szel, aki újabb két évre lesz a márka arca. A világszerte több mint 50 országba exportáló és számos országban piacvezető Hell a világ legszebb nőjének választott Zuleyka Riverát is leszerződtette, aki minden idők legnézettebb – 6,7 milliárdos megtekintésű – videoklipjében, a Despacitóban is főszerepet játszott.

 

A kampány nem csupán a Hell energiaitalát, de a márka nemzetközi piacain idén induló új tejeskávéját is népszerűsíti. A filmet két helyszínen, New York utcáin és egy 52. emeleti luxusapartmanban forgatták. A munka ezúttal is egy amerikai produkciós cég bevonásával zajlott, így Bruce Willis már ismerős arcokkal találkozott mind a Hell részéről, mind a stábban. Az amerikai sztár – a korábbi forgatáshoz hasonlóan – vérbeli profiként viselkedett, ugyanakkor most is megmutatta a humoros oldalát, hiszen több alkalommal megnevettette a stábot.

 

 

„Csodálatos helyszínen, kiváló hangulatban és gördülékenyen zajlott az idei forgatás. Bár Bruce cinkos mosolyával az első film zárójelenébe is belecsempésztünk egy kis geget, az új filmet teljesen más hangulat jellemzi, mint a korábbit. Bruce lezser és lehengerlő természete tökéletesen passzolt a koncepciónkhoz, amelyhez Zuleyka személyében tökéletes partnert találtunk – mondta el a forgatásról Pantl Péter, nemzetközi kommunikációs- és marketingigazgató.

 

A Bruce Willis nevével fémjelzett kampány május közepétől indult világszerte 50 országban. Az új kampány kreatív ötlete házon belül született, a Hell kommunikációs és marketing csapata dolgozta ki a storyline-t is, és már csak a megvalósításhoz fordultak külső szakemberekhez.  A két évvel ezelőtti első Bruce Willis-szel készült reklámfilmhez hasonlóan az új spotot is az amerikai Sinema Films készítette, Kegye Barnabás kreatív igazgató közreműködésével.

 

A stáb:

·         rendező: Jeremy Charbit

·         operatőr: Magdalena Gorka

·         smink: Aina Lee

·         fotó: Chris Knight

·         stand-in: Eric Buarque

·         stylist: Lori Stilson, Bruce Willis személyi stylist-ja

·         executive producer: Noel Maimu

·         creative director: Kegye Barnabás

 

Bruce Willis és Zuleyka közös filmjével és fotóival Magyarországon május közepétől TV spotokban, Facebook, Instagram, YouTube hirdetésekben, később óriásplakátokon, citylightokon, járműreklámokon és a termékeket árusító hiper- és szupermarketekben lehet majd találkozni, továbbá a kampányt influencer- és PR aktivitások is kiegészítik.

Megosztás

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

Kommunikáció

Támogató partnerek nélkül nincs Gyerek Sziget

  • 2023.06.13

Háromnapos fesztivállal indítja a vakációt a Generali Gyerek Sziget, a Hajógyári-sziget árnyas fái közt. Az ország egyik legnagyobb családi rendezvénye a kezdetektől fogva ingyenes, megvalósulása az elkötelezett támogatóknak köszönhető.