2019. március 19.
Farkasházi Réka szépségnagykövet lett

Farkasházi Réka szépségnagykövet lett

Farkasházi Réka, aki már kétszeres Fonogram-díjas a Tintanyúl zenekarral, harmadik babáját várja. Gyönyörű kismama, így csöppet sem meglepő, hogy egy hazai kozmetikai márka éppen most szerződtette szépségnagykövetnek.

Réka 4 éves volt, amikor először állt színpadon, a kozmetikumok szeretetét pedig már otthonról hozza, hiszen édesanyja is kozmetikus. A színésznő elkötelezett híve a természetes szépségápolásnak, előszeretettel használja a Yamuna ásványi sminkjeit és nagy örömmel visz haza gyermekeinek is a márka kézzel készült fürdőbombáiból, szappanjaiból. Farkasházi és a Yamuna szerződése a magyar cég 15 éves jubileumának alkalomból köttetett. A tulajdonos, Kajtár Zsolt ugyanis éppen ennyi ideje kezdte otthoni konyhájában a gyógynövényes szappanok főzését. Néhány kilónyi mennyiséggel indult, aztán egyre nőtt és nőtt a kereslet a finom illatú kozmetikumok iránt, a vásárokban egyre többet és többet vittek a vásárlók. Innen indult a cég, amely aztán szappanjaival, masszázsolajaival, arckrémeivel, fürdősóival és ásványi kozmetikumaival meghatározó szereplője lett a magyar kozmetikai piacnak, ezáltal pedig biztos munkát ad Kaposváron sok dolgozónak, akik legtöbb termékünket kézzel készítik.

Fotó: Danubius Hotels

Megosztás

Nemzetközi siker a magyar reklámiparban

Trend

Nemzetközi siker a magyar reklámiparban

  • CNM
  • 2018.04.20

A Goodwill Communications és a Duelbox által a Discovery Channel és a Telekom számára készített Aranyláz Magyarországon kampány „Certificate of Excellence” elismerést kapott az In2 Sabre Awards EMEA versenyen.