2020. január 28.
Újabb csodás sorozattal tér vissza Sir David Attenborough

Újabb csodás sorozattal tér vissza Sir David Attenborough

A legendás tévés marad a kaptafánál, a Dynasty című sorozatot fogja narrálni.

A Planet Earth és a Blue Planet alkotóinak legújabb ötrészes sorozata fog megszólalni Sir David Attenborough hangján – adta hírül a BBC. A Dynasty, azaz Dinasztia egyes állatokat – oroszlánokat, tigriseket, vadászkutyákat, csimpánzokat és császárpingvineket – fog elkísérni életük legfontosabb periódusában. „Mindegyikük egy uralkodó, mindegyikük elszánt, hogy megtartsa hatalmát és megvédje családját, territóriumát, dinasztiáját. Komoly próba elé vannak állítva, hiszen bolygónk hihetetlen sebességgel változik, és az élőhelyük egyre nagyobb nyomás alatt van, nem utolsósorban az emberektől” – olvasható a honlapon.

A sorozaton négy éve dolgoznak az alkotók és Nagy-Britanniában még az idén bemutatásra kerül a BBC One csatornáján. A nemzetközi megjelenésekről később adnak információt – írják.

 

Megismételnék a hatalmas sikereket

Az alkotók reménykednek benne, hogy a korábbi sorozatok sikereit meg tudják ismételni. A Blue Planet II első része 14 millió nézőt vonzott Nagy-Britanniában, míg a legnépszerűbb streamelt műsor volt a BBC iPlayeren, közel ötmillió megtekintéssel.

Sir David Attenborough rajongóinak sem kell egyelőre aggódnia, a 91 éves tévés egy korábbi interjúban elmondta, hogy a 2018-as naptára tele van. „Ha úgy érzem, hogy átlag alatti munkát produkálok, az megállítana” – nyilatkozta.

 „Szép dolgokat írnak és mondanak nekem az emberek. Amit csinálok nem ellentmondásos, hiszen mindenki szeret gyönyörködni a természet szépségeiben. Szerencsés vagyok, hogy én lehet az, akit hozzákötnek ehhez” – mondta el a tévéslegenda.

Megosztás

Szigetes kommunikátorok a LUPÁN

Arcok

Szigetes kommunikátorok a LUPÁN

  • 2019.07.12

A Sziget Szervezőiroda két munkatársa, Vető Viktória és Marinka Csaba mostantól nagyobb szerepet vállal a Gerendai Károly érdekeltségébe tartozó LUPA-tó kommunikációjában is. Vető Viktória, mint ahogy a Sziget esetében továbbra is, a sajtókapcsolatokért felelős, míg Marinka Csaba a LUPA belső és külső kommunikációját fogja egybe.

Autószerelőből a Forbes 30-as listájára

Arcok

Autószerelőből a Forbes 30-as listájára

  • 2019.05.14

A Forbes magazin idén is összeállította a 30 év alatti sikeres fiatalokat bemutató 30 fős listáját. A válogatásba olyanok kerülhettek be, akik fiatal koruk ellenére feljutottak a csúcsra és a teljesítményük miatt meg kell ismernie őket az országnak. Nem csak az üzleti életből, hanem a kultúra és a sport világából is válogattak.