2020. január 25.
Nincs lehetetlen basszustéma

Nincs lehetetlen basszustéma

Egészen elképesztő produkció született a gépzene élővé varázsolásából.

A világ egyik legelismertebb DJ-je, producere, deadmau5 szerint az ő dalából készített remix digitális basszussávját élőben lehetetlen lejátszani. Majd jött Davie504 youtuber és bebizonyította, hogy a kanadai DJ nagyobbat nem is tévedhetett volna.

Davie egyébként azzal szórakozik, hogy hihetetlenebbnél hihetetlenebb basszusgitár trükkökkel szórja tele a youtubeot.

Deadmau5 némiképpen elhamarkodott szakvéleménye rendesen felkavarta basszeros körökben az állóvizet és azóta egymás után látnak napvilágot azok a videók (pl. itt és itt), ahol más tehetséges zenészek is eljátsszák a lehetetlennek minősített témát, majd ahogyan az lenni szokott, befutott egy ázsiai kisfiú és megmutatta, hogy valójában gyerekjáték az egész.

Megosztás

Szigetes kommunikátorok a LUPÁN

Arcok

Szigetes kommunikátorok a LUPÁN

  • 2019.07.12

A Sziget Szervezőiroda két munkatársa, Vető Viktória és Marinka Csaba mostantól nagyobb szerepet vállal a Gerendai Károly érdekeltségébe tartozó LUPA-tó kommunikációjában is. Vető Viktória, mint ahogy a Sziget esetében továbbra is, a sajtókapcsolatokért felelős, míg Marinka Csaba a LUPA belső és külső kommunikációját fogja egybe.

Autószerelőből a Forbes 30-as listájára

Arcok

Autószerelőből a Forbes 30-as listájára

  • 2019.05.14

A Forbes magazin idén is összeállította a 30 év alatti sikeres fiatalokat bemutató 30 fős listáját. A válogatásba olyanok kerülhettek be, akik fiatal koruk ellenére feljutottak a csúcsra és a teljesítményük miatt meg kell ismernie őket az országnak. Nem csak az üzleti életből, hanem a kultúra és a sport világából is válogattak.