2024. március 29.
Ezzel a multifunkcionális vizes palackkal akár zuhanyozni is lehet

Ezzel a multifunkcionális vizes palackkal akár zuhanyozni is lehet

Egyik vizes palack sem olyan sokoldalú, mint a Lunatec Aquabot, ami kulacsnak, permetezőnek és mini-zuhanynak is használhatunk.

A hidratálás csak az egyik funkciója a Lunatec Aquabot vizes palacknak. Az üveg valójában egy túlnyomásos tartály is, amiből a beállítástól függően vizet permetezhetünk, avagy spriccelhetünk.

 Strandolás közben lábmosásra is tökéletes, túrázás alatt bármit lemoshatunk vele, de a maszatos gyerekekkel is csodát tehet. A kempingezésnél könnyen megtisztítja az edényeket, és egy kiadós futás után is lehűti a szervezetet.

 

Viszik mint a cukrot 

A palackban kézi szivattyúval állíthatjuk be a nyomást, és kellő pumpálással akár 7 méter magasra is fellőhetjük a vizet. Háromféle beállítással rendelkezik: zuhanyzó, folyó és permetező, így az összes lehűlési és tisztítási funkciónak eleget tesz.

A permetező opció 35 másodpercig kitart, bár a nyomás az idő kétharmadánál egy kicsit csökken. Pár pumpálással már egyenletes víznyomást érhetünk el, és másodpercek alatt mini zuhanyzót gyárthatunk az ivóvizes palackból.

Az Amazon oldalán az Aquabot több mint 300 minősítést kapott, de az összesített értékelésen 5-ből 4,5 csillagot szerzett, így biztosra mondhatjuk, hogy a legtöbb vásárló elégedett volt a termékkel.

Megosztás