TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A legkreatívabb dm

2702
Kezdődik a direkt marketing ügynökségek számára meghirdetett John Caples International Awards nemzetközi kreatív verseny idei fordulója.

A megbízhatóságra alapoznak

2699
A megközelítőleg 140 éves Kárászy Kft. az Armadillo Kreatív Ügynökséget bízta meg teljes körű marketingtevékenységével.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Így takarékoskodhatunk a fűtéssel

Most, hogy behavazott minket a tél, nem árt átgondolni, mit tehetünk azért, hogy ne fázzunk, ...

Auditálnak és oktatnak

2693
A jelen PR és marketingkommunikációs kihívásaira alapozva a Sakkom Interaktív három új szolgáltatást vezet be ügyfelei számára.
A húsz éve a magyar piacon sikeresen tevékenykedő Amway erősíteni kívánja médiajelenlétét és kommunikációját a Live PR segítségével.

Arctréning és márkaépítés

2678
A Hír24 hírportál újrapozícionálására és a re-launch kampány kidolgozására a Sanoma Media a Neo Interactive-ot kérte fel.
Az iPad használatról és hirdetési trendekről készített hatásos infografikát a Carnation. A teljes képösszefoglaló a cikkben látható.

Szörnyen jó fesztivál megjelenés

2667
A nyáron a Monster energiaital márka összesen hat zenei fesztiválon képviseltette magát, melyekhez az Extreme Rendezvényügynökség biztosította a technikai hátteret.

Ősztől új Grey/G2 vezető

2636
A budapesti Grey/G2 iroda új társ-ügyvezetője, a német Kai Löhde a Grey kelet-közép-európai működésért felelős igazgatójával, Tóth B. Gáborral közösen vezeti a továbbiakban az ügynökséget.
Online és social media-csatornák kifejlesztése és tartalom előállításra írt ki közbeszerzési tendert az V. kerületi önkormányzat.
Humoros, 90 részes websorozatot készít a We Group gimnazisták ötletei alapján, amely az interneten kívül a McDonald's üzlethálózatában lesz majd megtekinthető július második felétől.

Meghosszabított Effie nevezés 

2560
A szervezők meghosszabbították az Effiere szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29-ig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezett reklámhatékonysági versenyre.

Beolvad a Red Dot

2254
Május 3-ától a Profimedia lett a Red Dot fotóügynökség új tulajdonosa.

Az Anderson viszi a Hell-t

1903
A Hell Energy meghívásos kommunikációs tenderén az Anderson Communications lett a győztes, amellyel az energiaital-gyártó cég tavaly óta működik együtt.

Masszázs és ülőlabda

1894
Mini-pingpong bajnokságot rendezett a Flow Pr abból az alkalomból, hogy beindította egészségmegőrző programját, valamint rekreációs helyiséget nyitott munkatársai számára. Mindehhez a cég tavaly uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...1314151617181920212223242526 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése