TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Arctréning és márkaépítés

2678
A Hír24 hírportál újrapozícionálására és a re-launch kampány kidolgozására a Sanoma Media a Neo Interactive-ot kérte fel.
Az iPad használatról és hirdetési trendekről készített hatásos infografikát a Carnation. A teljes képösszefoglaló a cikkben látható.

Jönnek az okos otthonokkal kommunikáló okos társasházak

A világon elsőként jöhetnek létre okos otthonokkal kommunikáló „okos társasházak” egy magyar ...

Hazánkból is felkerültek állatok az ismert fotós virtuális bárkájára

Budapesten járt Joel Sartore, a National Geographic fotósa, aki egy virtuális bárkán gyűjti ...

Szörnyen jó fesztivál megjelenés

2667
A nyáron a Monster energiaital márka összesen hat zenei fesztiválon képviseltette magát, melyekhez az Extreme Rendezvényügynökség biztosította a technikai hátteret.

Ősztől új Grey/G2 vezető

2636
A budapesti Grey/G2 iroda új társ-ügyvezetője, a német Kai Löhde a Grey kelet-közép-európai működésért felelős igazgatójával, Tóth B. Gáborral közösen vezeti a továbbiakban az ügynökséget.
Online és social media-csatornák kifejlesztése és tartalom előállításra írt ki közbeszerzési tendert az V. kerületi önkormányzat.
Humoros, 90 részes websorozatot készít a We Group gimnazisták ötletei alapján, amely az interneten kívül a McDonald's üzlethálózatában lesz majd megtekinthető július második felétől.

Meghosszabított Effie nevezés 

2560
A szervezők meghosszabbították az Effiere szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29-ig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezett reklámhatékonysági versenyre.

Beolvad a Red Dot

2254
Május 3-ától a Profimedia lett a Red Dot fotóügynökség új tulajdonosa.

Az Anderson viszi a Hell-t

1903
A Hell Energy meghívásos kommunikációs tenderén az Anderson Communications lett a győztes, amellyel az energiaital-gyártó cég tavaly óta működik együtt.

Masszázs és ülőlabda

1894
Mini-pingpong bajnokságot rendezett a Flow Pr abból az alkalomból, hogy beindította egészségmegőrző programját, valamint rekreációs helyiséget nyitott munkatársai számára. Mindehhez a cég tavaly uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.

Összebútoroztak

1460
A POS Media Europe és a Célcsoport Média tulajdonosai megállapodtak a 2010 augusztusában indult akvizíciós folyamat lezárásában, melynek keretében a vevő a Célcsoport Média fennmaradó üzletrészét is megvásárolta.

EFFIE 2010 – A Vateráé a Platina

1072
(BTL.hu) Ünnepélyes keretek között osztották ki idén is a marketing Oscar-t: október 8-án a Nemzeti Színházban megrendezett EFFIE Díjátadó Gálaesten átadták a hatékonysági verseny Arany, Ezüst és Bronz díjait, valamint a Platina EFFIE-t. Az abszolút győztes a Vatera „A megcsalt feleség” kampánya lett.

Megszülettek a kisoroszlánok!

410
Lezárult a Grey Budapest által szervezett Cannes Lions reklámfesztivál Young Lions versenyének magyarországi fordulója, és a szakmai zsűri döntése alapján kiválasztásra került az a két fiatal tehetség, egy art director és egy szövegíró, aki hazánkat képviseli majd a reklámszakma legrangosabb és legnagyobb fesztiválján print kategóriában. A Grey Budapest által szervezett előválogatásra május 10-ig volt lehetőségük jelentkezni a reklám világa iránt érdeklődő 20 és 28 év közötti fiataloknak.

Erősít Magyarországon a Cofidis

289
(BTL.hu)2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...1213141516171819202122232425 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése