TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ősztől új Grey/G2 vezető

2636
A budapesti Grey/G2 iroda új társ-ügyvezetője, a német Kai Löhde a Grey kelet-közép-európai működésért felelős igazgatójával, Tóth B. Gáborral közösen vezeti a továbbiakban az ügynökséget.
Online és social media-csatornák kifejlesztése és tartalom előállításra írt ki közbeszerzési tendert az V. kerületi önkormányzat.

GAS – egy divatmárka kezdete és jövő szezonja

Hangulatos nyárindító partin mutatta be őszi-téli kollekcióját a GAS, amely az egyik legsikeresebb ...

A budapesti Fazekas gimnázium nyerte a First Global Challenge-et

A Washingtonban megrendezett versenyre a világ 162 országából érkeztek robotot építeni. ...
Humoros, 90 részes websorozatot készít a We Group gimnazisták ötletei alapján, amely az interneten kívül a McDonald's üzlethálózatában lesz majd megtekinthető július második felétől.

Meghosszabított Effie nevezés 

2560
A szervezők meghosszabbították az Effiere szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29-ig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezett reklámhatékonysági versenyre.

Beolvad a Red Dot

2254
Május 3-ától a Profimedia lett a Red Dot fotóügynökség új tulajdonosa.

Az Anderson viszi a Hell-t

1903
A Hell Energy meghívásos kommunikációs tenderén az Anderson Communications lett a győztes, amellyel az energiaital-gyártó cég tavaly óta működik együtt.

Masszázs és ülőlabda

1894
Mini-pingpong bajnokságot rendezett a Flow Pr abból az alkalomból, hogy beindította egészségmegőrző programját, valamint rekreációs helyiséget nyitott munkatársai számára. Mindehhez a cég tavaly uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.

Összebútoroztak

1460
A POS Media Europe és a Célcsoport Média tulajdonosai megállapodtak a 2010 augusztusában indult akvizíciós folyamat lezárásában, melynek keretében a vevő a Célcsoport Média fennmaradó üzletrészét is megvásárolta.

EFFIE 2010 – A Vateráé a Platina

1072
(BTL.hu) Ünnepélyes keretek között osztották ki idén is a marketing Oscar-t: október 8-án a Nemzeti Színházban megrendezett EFFIE Díjátadó Gálaesten átadták a hatékonysági verseny Arany, Ezüst és Bronz díjait, valamint a Platina EFFIE-t. Az abszolút győztes a Vatera „A megcsalt feleség” kampánya lett.

Megszülettek a kisoroszlánok!

410
Lezárult a Grey Budapest által szervezett Cannes Lions reklámfesztivál Young Lions versenyének magyarországi fordulója, és a szakmai zsűri döntése alapján kiválasztásra került az a két fiatal tehetség, egy art director és egy szövegíró, aki hazánkat képviseli majd a reklámszakma legrangosabb és legnagyobb fesztiválján print kategóriában. A Grey Budapest által szervezett előválogatásra május 10-ig volt lehetőségük jelentkezni a reklám világa iránt érdeklődő 20 és 28 év közötti fiataloknak.

Erősít Magyarországon a Cofidis

289
(BTL.hu)2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...1213141516171819202122232425 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése