TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Költözött és repült az OMG

4629
A PHD, az OMD és az OMG Innovációjának képviselői lehetetlen repülőszerkezetet építettek, és nevezték a Redbull Röpnapon.

Az E.ON ismét az Adamsky-t választotta

4619
Technikailag új szerződést kötöttek a felek, azonban a munka szünet nélkül folytatódik, hiszen az elmúlt két év során is az Adamsky Advertising-gel dolgozott az energiacég.

Gasztrofotó pályázatot indított Skócia kedvenc whiskyje

A The Famous Grouse Gourmet Pillanatok fotópályázatra április 26-ig nevezhetnek a vállalkozó ...

Több mint harminc hazai PR esettanulmány egy könyvben

Az Akadémia Kiadó gondozásában jelent meg a PR esetek haladóktól című kötet, amely igazi újdonság ...
41 magyar nevezés érkezett az 59. nemzetközi Cannes Lions Kreatív Fesztiválra. Hazánkból 12 ügynökség 9 kategóriában nevezett.
Péntek este a Budavári Libamájfesztivál keretében, a Nyugati Romkertben tartotta ügyfélpartiját a Human Telex Reklámügynökség.

Kiosztották a 13. Arany Penge díjakat

4570
A szakma legjobb alkotóit és alkotásait ünneplő Arany Penge gálán 54 trófeát – 9 Arany, 11 Ezüst és 34 Bronz Pengét adtak át a delegáltaknak.

A Young&Partners a Lidl ügynöksége

4560
Egy évre szóló szerződést kötött a Lidl a Young&Partners Kft-vel.

A legpengébb rendezvény

4544
Arany Pengével díjazták a Human Telex Reklámügynökséget a Red Bull Pilvaker esemény megszervezéséért a rendezvényes megoldások kategóriában.
Kutatási tagozatot alakított a Magyar Reklámszövetség négy tagszervezete: az AGB Nielsen, a GfK Hungária, az Ipsos és a Medián.

Aranypenge 2012: az ACG kapta az Év Ügynöksége Díjat

4541
A magyar alapítású és 100%-ban magyar tulajdonban lévő ACG a legjobb ügynökségnek járó elismerés mellett még 7 díjat vehetett át a legrangosabb hazai reklámszakmai verseny díjkiosztó gáláján.

Az ADDICT Interactive a Bátor Tábor Alapítványt segíti

4540
Az ADDICT Interactive digitális kommunikációs ügynökség is segíti a Bátor Tábor Alapítvány 1%-os kampányának online megvalósítását.

Ügynökséget választott a PayPal

4532
Kommunikációs és értékesítési feladatokban is segítséget nyújt világ vezető online pénzügyi szolgáltatójának a Person Communications.
2012. június 10-én a BSI és az MRSZ megrendezi a reklám és PR szakma képviselőiből álló 3 fős csapatok számára a Reklámbajnokságot.

Összefog a kommunikációs szakma

4495
A szeptemberben rendezendő ReklámFESZT számos, eddig külön-külön működő szakmai eseményt ölel majd fel. Alcíme: reklám, PR és média közelről.

Vezetőt igazolt a hd Open!

4477
Májustól Tordy Zsuzsanna határozza meg a mobilmarketing ügynökség stratégiáját.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése