TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az ACG segíti az Ökumenikus Segélyszervezet kampányát

4728
A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet az etióp családokat támogató, Kovács Koko István nevével fémjelzett adománygyűjtő kampányt indított.

Új kreatív igazgató a Wellnél

4723
Júniustól a tapasztalt reklámszakember, Brassai Kornél a Well Reklámügynökség kreatív igazgatója.

Magyarországon is elérhető a Facebook álláskereső funkciója

A Facebook új funkciójával a vállalkozások és márkák oldalainak adminisztrátorai álláshirdetéseket ...

Jönnek az okos otthonokkal kommunikáló okos társasházak

A világon elsőként jöhetnek létre okos otthonokkal kommunikáló „okos társasházak” egy magyar ...

A magyar ACG a világ legjobbjai között

4687
Az ACG idén a világ legjobbjai közé is bekerült az Effie globális hatékonyságot mérő indexe alapján.

EFFIE nevezési határidő hosszabbítás plusz

4683
A szervezők döntése értelmében még egy hetet kapnak a pályázatot beadni szándékozók, a végső nevezési határidő június 29.

A Grey/G2 a Kraft Foods új shoppermarketing ügynöksége

4676
A Kraft és az ügynökség a Milka mellett két másik branden, a TUC-on és a Sport szeleten is együttműködik a jövőben.
A márkapozicionálási tanácsadás mellett a neo adta a portál új szlogenjét (A női oldalam), logóját, arculatát és a „Mosoly a Tiéd” koncepciót.

Új szakember a Human Telexnél

4663
Új vezető szövegírót igazolt le Molnár Andrea személyében a Human Telex Reklámügynökség.
Kövesházi Dániel és Marosi Gergely Cyber kategóriában, Erdész Ádám és Nagy Máté Design kategóriában képviseli Magyarországot az 59. Cannes Lions nemzetközi kreatívfesztiválon.

Megváltozott az EFFIE nevezési határideje

4637
A nevezni szándékozók kérésének eleget téve a szervezők meghosszabbítják egy héttel a pályázatok beadásának határidejét, az új nevezési határidő: június 22.

Költözött és repült az OMG

4629
A PHD, az OMD és az OMG Innovációjának képviselői lehetetlen repülőszerkezetet építettek, és nevezték a Redbull Röpnapon.

Az E.ON ismét az Adamsky-t választotta

4619
Technikailag új szerződést kötöttek a felek, azonban a munka szünet nélkül folytatódik, hiszen az elmúlt két év során is az Adamsky Advertising-gel dolgozott az energiacég.
41 magyar nevezés érkezett az 59. nemzetközi Cannes Lions Kreatív Fesztiválra. Hazánkból 12 ügynökség 9 kategóriában nevezett.
Péntek este a Budavári Libamájfesztivál keretében, a Nyugati Romkertben tartotta ügyfélpartiját a Human Telex Reklámügynökség.

Kiosztották a 13. Arany Penge díjakat

4570
A szakma legjobb alkotóit és alkotásait ünneplő Arany Penge gálán 54 trófeát – 9 Arany, 11 Ezüst és 34 Bronz Pengét adtak át a delegáltaknak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése