TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pályára állították a Red Bullt

1545
(BTL.hu) Lezajlott a Red Bull Open Ice, az energia ital márka legújabb, sokakat megmozgató eseménye, melyet a Createam csapata szervezett. A hazánkban először idén megrendezett sportesemény a brand számára nem csupán hírértékkel bírt, hanem számos online, média és instore megjelenési lehetőséget is biztosított a kampány során.
(BTL.hu) A vásárlók 90 százaléka támogatja a csomagolóanyagok visszagyűjtését az élelmiszerüzletekben – derül ki az Öko-Kord Országos Nonprofit Kft. kutatásából. A cég által működtetett bolti gyűjtési programnak fontos része a lakosság mozgósítását célzó figyelemfelhívó kommunikáció, ezért a szervezet az üzletekben bejátszott rádióspottal, a vásárlótérben elhelyezett plakátokkal, és hoszteszpromóciókkal hívja fel a figyelmet az új szolgáltatására.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...
(CNN Money/DMSZ) A hitelkártyákat a mobilfizetési megoldások válthatják le, ilyen típusú alkalmazást már a Visa, a MasterCard, a Google, a Bank of America, a Citi, illetve számos amerikai bank is tesztel. Sokan közülük várhatóan már idén piacra dobják mobiltárca szolgáltatásukat. Több neves cég együttműködésében már meg is jelent az Isis, ami többek között lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy telefonjuk felmutatásával fizessenek, megnézzék egyenlegüket, kuponokat váltsanak be és hűségprogramokban vegyenek részt.

Emberközpontúság hozta a sikert

1517
(BTL.hu) A 100 napja megnyitott Corvin Bevásárlóközpont látogatóinak száma már meghaladta a két és félmilliót. A jubileumi alkalomból rendkívüli akciókkal és meglepetésekkel várja az üzletház a vendégeket.

Olasz módra

1508
(BTL.hu) Február 3. és 16. között Toscana és Emilia Romagna tartományok élelmiszereivel ismerkedhetnek meg a vásárlók a Cora áruházakban. Az akcióhoz online támogatás és kétféle nyereményjáték is kapcsolódik.
(Mai Piac) Az angol Asdat felszólították, hogy változtassa meg az árgaranciákat ígérő reklámfilmjeit, miután a versenytársaktól – konkrétan a Tescótól és a Morrisonstól – panaszok érkeztek a hatóságokhoz azoknak valótlansága miatt.

Világító mosoly

1502
(hír24) Akár egy science fiction film megelevenedett filmkockái jönnének velünk szembe Japán éjszakai utcáin: a földönkívüliek vagy a robotok sem kelthetnének nagyobb feltűnést a járókelők között, mint a csapatosan vonuló, világító fogsorú japán fiatalok. A Led technikára alapozó új divathóbort lassan az egész világot meghódítja, s csak idő kérdése, hogy mikor jelenik meg a promóciós világban.

Nyit az Aldi NYC

1496
(Mai Piac) Február 18-án nyitja meg az Aldi Süd első üzletét New Yorkban. A diszkont Queensben, a Rego Park közelében helyezkedik majd el. A cég 2011-ben megközelítőleg száz hasonló üzletet kíván nyitni az Amerikai Egyesült Államokban.

Teával fog ügyfeleket az Omv

1495
(BTL.hu) Január 31-től a Viva üzletekkel rendelkező Omv töltőállomásokon nyolc új, kiváló minőségű tea érhető el. Ezek egy innovatív, szabadalmaztatott fedelű, direkt a teázáshoz kifejlesztett papírpohárnak köszönhetően már elvitelre is kérhetőek, így alternatívát jelentenek a kávéfogyasztóknak.

Önkormányzatoknak promótálnak

1491
(BTL.hu) A Leier komplett rendszerrel segíti az önkormányzatokat a bel-, ár- és csapadékvíz elleni küzdelemben. Az ország meghatározó építőanyag gyártó cége a sikeres 2010-es segítő kampánya után a szakmai tanácsadás mellett kedvezményes termékekkel és helyszínre szállítással támogatja idén is az érintett településeket.

A kártyás feltöltést ösztönzik

1485
(BTL.hu) Tölts fel és nyerj a Vodafone-nal! szlogennel indított promóciót a Vodafone: minden 3 ezer forint vagy annál nagyobb értékű feltöltés újabb esélyt jelent a heti egy netbook, 10 okostelefon vagy akár a 3D Led Full HD Tv megnyerésére. Továbbá minden egyes huszadik regisztrált feltöltő ezer forint azonnali extra feltöltést kap a játék teljes időtartama alatt.

A konyha ördöge

1480
(BTL.hu) Az Univer Product Zrt. 2010-ben másodszorra hirdette meg „Konyha Ördögei” névre hallgató nyereményjátékát, ezúttal szabadtéri grillezés és bográcsolás témában. A játék fődíjaként a szerencsés nyertes 1 millió forint értékű vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb, mellyel berendezheti álmai otthonát.

Hoppá: főzni tanulunk!

1457
(BTL.hu) A T-Home most futó kedvező vezetékes telefonajánlatát népszerűsítő tévékampányának koncepcióját viszi tovább a Hoppá Chefparade című játékában. A Facebookos felületet is kiaknázó promóció nyertesei a reklámfilmben szereplő Pindroch Csabával és a gasztroblogger Mautner Zsófival tanulhatnak főzni.

Utazó kanapék

1399
(BTL.hu) A Quattro Mobili – együttműködve a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal – bútor akciót hirdetett, melynek kedvezményezettjei a devecseri és kolontári vörösiszap károsultak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...3435363738394041424344454647 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése