TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Gitármánia Tábor

4527
A legjobb magyar hangszeres zenészektől tanulhatnak a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben.

TEGYÉL FEL A NAGYSZÍNPADRA!

4524
Indul az első magyar közösségi képregény a hegyaljások, SZINesek és FEZENesek közreműködésével Tegyél fel a nagyszínpadra! címmel.

Rekordidő alatt Dakartól Moszkváig

Rainer Zietlow a támogatóktól kapott összegeket a szenegáli SOS Gyermekfalu jótékonysági szervezetnek ...

A Vénusz a fenntarthatóságra is ügyel

A fenntarthatóság egyre inkább begyűrűzik az otthonokba, így a konyhába is. ...

Libri: kuriózum a régió médiapiacán

4521
A következő hetekben a Libri Csoport Libri Média néven egyetlen vállalatban egyesíti korábbi és újonnan megszerzett média-érdekeltségeit.

Nyolc magyar vállalat indít közös promóciót

4498
Az összefogás a márkák piaci szerepének erősítése mellett a minőségtudatos fogyasztói magatartást hivatott erősíteni.

TóPart: indul a nyár a Műjégpályán

4470
A felújított városligeti nyaralóhely a labdarúgó BL döntő szurkolópontjaként hétvégén debütál a nagyközönség előtt.

Rendszermedicina kampány indult

4411
Célja a rendszermedicina megismertetése és az egészség megőrzése, amelyet a Quintess Egészségközpont promócióval és nyereményjátékkal is segít.
Nemrég még Bécsben szerepelt csoportos kiállításon, most Budapesten is bemutatta újonnan készült műveit Felsmann István.

Lendületben a FeminaGroup

4383
Az elmúlt sikeres év után új irodával lepte meg magát a FeminaGroup média ügynökség csapata első születésnapja alkalmából.

Hol jó (jobb) élni?

4381
Életminőség, jólét, helyi közösségek és a legélhetőbb magyar városok ranglistája egy konferencián.

Új dm üzlet nyílt Pilisvörösváron

4368
Az új üzletben a nyitás alkalmából három napon át 5X ponttal és 15% végösszegi kedvezménnyel várják a vásárlókat.

Bővülő a Watt Energy paletta

4359
A Watt termékcsalád legfiatalabb tagja, a Watt Energy Cherry Edition április végén kerül a boltok polcaira a magyar és a külföldi piacokon egyaránt.

A Penny-vel akciózik a Sodexo

4320
Emellett egyedülálló módon garanciát vállal a Sodexo: visszafizeti szolgáltatása díját, amennyiben ügyfelei nem elégedettek.

Több millió YouTube-letöltés néhány nap alatt

4300
Mindössze néhány napja tette nyilvánossá a belga csatorna kisfilmjét a videómegosztó portálon, ám máris 21 millió alkalommal töltötték le.

Aranyérmes Spar-promóció

4287
A Trade Magazin "Az év legsikeresebb promóciója" versenyén a SPAR Dzsungelmánia promóciója nyert a kereskedelem kategóriában.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése