TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ötkarikás hírforrások

4896
A Sanoma Media Budapest a Magyar Olimpiai Csapatot támogatja a Hír24 hírportállal, London Most! néven pedig külön mobilalkalmazást készítettek.

Ramadán Kert

4840
A Ramadán Kert kifejezett célja az arab kultúra, művészet és gasztronómia megismertetése az érdeklődőkkel.

11 PET palackból gyártja új futócipőit az adidas

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Parley Ocean Plastic és az adidas műanyagok okozta környezetszennyezés ...

A Sziget a kulturális sokszínűség szinonimája

A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett. ...

Egri Történelmi Vigasságok

4837
A fesztiválra meghívott előadásokat a múlt hagyományainak újraértelmezése, a műfaji megújulás, a folklórkincs elemeinek modern alkalmazása jellemzi.

Színes SZIN zenei paletta

4835
Idén is igazi nyárzáró pörgésre számíthatnak a Szegedi Ifjúsági Napok látogatói. A Yellowcard, ATB és Lou Bega is a SZIN-en pörög augusztusban.

Ballantine’s promóció az EFOTT-on

4800
Helyszíni és facebookos aktivitásokkal is előállt a Ballantine’s az EFOTT-on: volt többek között fotózkodás, óriásbuborék, és csinos hoszteszek, Disco Man és Disco Girl várta a résztvevőket.

Nagyszabású Ariel teszt

4792
Ariel Active Gel kapszulákat tesztelhettek a trnd és a Procter & Gamble új Word of Mouth kampányának résztvevői.

Érvénybe lépett a négy órás szabály

4773
A korábbi egy munkanap helyett legfeljebb négy órán belül célba érnek az elektronikus átutalások- jelentette be a Magyar Nemzeti Bank.

Újra kiabáltak a tőzsdén

4740
13 év után, a Vissza a parkettre! elnevezésű rendezvényen újra megelevenedett a régi hagyományokat idéző nyílt kikiáltásos kereskedés.

Élő foci EB: bárhol, bármikor

4738
Az MTVA Foci EB okostelefon alkalmazásával ezentúl nemcsak a legfrissebb eredmények és összefoglalók jelennek meg a mobilon.

Starbucks tumblerek

4718
Magyar designerek terveztek termoszokat a kávézóláncnak a hetedik hazai üzlet megnyitása alkalmából: a legjobb megvásárolható lesz a boltokban.

Új generációs prémium Shell üzemanyagok

4703
A Shell V-Power Nitro+ 95, Shell V-Power Nitro+ Racing és Shell V-Power Nitro+ Diesel a jelenleg kapható Shell V-Power üzemanyagokat váltja.

Előfizetésért Forma1-es esemény

4690
A Vodafone a legtöbb új előfizetőt gyűjtő településen a Magyar Nagydíj ideje alatt látványos Forma 1-es eseményt rendez.

Bor és design

4655
Hagyományteremtő céllal, neves borászatok összefogásában indult útjára a „Fehér Csillagok” rendezvénysorozat, hazánk legzamatosabb eseménye.

Turisztikai kampány másként

4633
Május végén indult el Magyarországon az alsó-ausztriai régió kreatív elemeket is felhasználó rendhagyó promóciós kampánya. Videóval!
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...7891011121314151617181920... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése