TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Infiniti: új névadási stratégia

5756
Az Infiniti a 2014-es modellévtől bevezeti a Q és QX előtagokat, amelyek a márka új irányát fejezik ki.

Magyar defibrillátor térkép

5716
Országos kampány indult annak érdekében, hogy mindenki ismerje meg a környezetében lévő készülékek helyét és használatát.

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé tette Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...
Az év vége közeledtével egyre nagyobb fejtörést okozhat az, hogy milyen ajándékkal mondjunk köszönetet partnereinknek gyümölcsöző üzleti kapcsolatainkért, mivel is tudjuk vásárlóink lojalitását honorálni.(X)

Egyre több Shopline átvételi pont

5618
Országszerte már 3500 átvételi ponton várják a felhasználókat. A Magyar Posta hivatalai és a MOL kutak is csatlakoztak.

2012-es ajándékkollekció a Nespressotól

5574
A Nespresso ajándéktárgyaival a kávé szerelmesei igazán stílusosan ünnepelhetik az idei karácsonyt és új évet.

Elindult az első online bevásárló utca

5534
A Klassz.hu kísérletet tesz arra, hogy egyetlen virtuális bevásárló utcában a stílusos élet valamennyi kellékét elérhetővé tegye.

Az első Windows Phone 8-as HTC

5525
Megérkezett a várva várt Windows Phone 8 operációs rendszerrel futó első HTC készülék a Vodafone-hoz.

Menő állás a Bónusz Brigádtól

5488
Álláshirdetéssel indított kampányt a közösségi vásárlóoldal. A kiválasztott egy éven keresztül főállásban teszteli majd a szolgáltatásaikat.

Indul az RCKO.fm rádió

5450
Az Origo Media Group három vadonatúj csatornával, újszerű és hiányt pótló zenei kínálattal és formabontó hirdetési lehetőségekkel jelentkezik.

XII. Győri Könyvszalon

5438
A Győri Könyvszalon rendezvényein, együtt ünnepelnek az írók, a költők, az előadóművészek, a kiadók és mindenekelőtt az olvasók.

Könyvsorozat gyerekeknek a Blikk Könyvklubtól

5435
Új könyvsorozatot indít a Ringier. Az Első Enciklopédiám című sorozatban a Százholdas Pagony lakói vezetik át a gyermekeket a különböző fejezeteken.

Új kategória a sörpiacon

5394
Idén ősszel a Soproni márka újabb újdonsággal lép piacra: két különleges, minőségi sörkülönlegességet kínálnak a fogyasztóknak.

Startolt a Salétrom

5387
Előadásokkal, foodart büfével, live settel és longdrinkekkel teli eseménnyel startolt a LOFFICE új kulturális rendezvényhelyszíne.

Zebra szűri a hamis whiskyt

5373
A hamisítás megakadályozására sikeresen lépett fel a Zebra Technologies okostelefonra kifejlesztett rádiófrekvenciás azonosító rendszere.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése