TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kihirdették Magyarország Cukormentes Tortáját

5039
Az "almatorta egressel" nyert az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös versenyén.

Fajdkakasos a világ legnagyobb whisky-je

5026
A Famous Grouse megalkotta a világ legnagyobb whisky-s üvegét. A palack 44 literrel szárnyalta túl az előző rekordot.

A Vénusz a fenntarthatóságra is ügyel

A fenntarthatóság egyre inkább begyűrűzik az otthonokba, így a konyhába is. ...

Új kreatív igazgató a FLOW PR-nél

Berkes Ákos hat éve dolgozik az ügynökségnél, feladatai közé tartozik majd az ügynökség új, ...

Rekorddöntés energiatakarékos járművével

5020
Álomhatár átlépésére készül a Kecskeméti Főiskola az energiatakarékos járművek egyik legrangosabb versenyén, a finnországi Nokiában.

Olimpia bárhol, bármikor

4979
Az MTVA okostelefon alkalmazása kiváló eredményeket ért el az EB alatt. A kirowski Isobar a londoni olimpiát sem hagyja ki.

Bővül a Work Force Kft.

4976
A magyar tulajdonú személyzeti tanácsadó cég idén két irodával bővítette hálózatát, ráadásul megújult a weboldaluk is.

Zenét ad ajándékba a METRO

4933
Minden, a METRO áruházaiban vásárolt kerti grill eszköz mellé Magyarország legkedveltebb webrádiója, a Neston zenei válogatása az ajándék augusztus végéig.

Olimpikonok az édesanyák szemével

4911
A P&G az olimpiai játékokhoz kapcsolódó „Köszi, Anya!” kampányának keretében bemutatta második reklámját „Gyermekek” címmel.

A Pagony első aktív könyve

4904
A legkisebbek kedvence, Maszat az aktív könyv által már nemcsak olvasható, de hallgatható, a könyvolvasó pedig tartalmazza az aktív könyvet és játékokat is.

Ötkarikás hírforrások

4896
A Sanoma Media Budapest a Magyar Olimpiai Csapatot támogatja a Hír24 hírportállal, London Most! néven pedig külön mobilalkalmazást készítettek.

Ramadán Kert

4840
A Ramadán Kert kifejezett célja az arab kultúra, művészet és gasztronómia megismertetése az érdeklődőkkel.

Egri Történelmi Vigasságok

4837
A fesztiválra meghívott előadásokat a múlt hagyományainak újraértelmezése, a műfaji megújulás, a folklórkincs elemeinek modern alkalmazása jellemzi.

Színes SZIN zenei paletta

4835
Idén is igazi nyárzáró pörgésre számíthatnak a Szegedi Ifjúsági Napok látogatói. A Yellowcard, ATB és Lou Bega is a SZIN-en pörög augusztusban.

Ballantine’s promóció az EFOTT-on

4800
Helyszíni és facebookos aktivitásokkal is előállt a Ballantine’s az EFOTT-on: volt többek között fotózkodás, óriásbuborék, és csinos hoszteszek, Disco Man és Disco Girl várta a résztvevőket.

Nagyszabású Ariel teszt

4792
Ariel Active Gel kapszulákat tesztelhettek a trnd és a Procter & Gamble új Word of Mouth kampányának résztvevői.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...678910111213141516171819... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése