TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Segítség a rendezvényt szervezőknek

5108
Az Oxymed Mentőszolgálat elindította árajánlat-generátor szolgáltatását: 5 perc alatt a jogszabályi előírásnak megfelelő kalkuláció kapható.

Megújította telefonos rendszerét a K&H

5106
A NET’54 Üzleti Kommunikáció nemrégiben telepítette a Bank deviza- és állampapír-piaci tranzakcióit támogató új telefonos rendszerét.

A LEGO már csak megújuló energiaforrást használ

Az elmúlt négy évben a LEGO Csoport 6 milliárd dán koronát fektetett szélerőművekbe. ...

A Sziget a kulturális sokszínűség szinonimája

A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett. ...

Tárlat a Tabánban

5100
A Tabán Teázó Galériában nyílik meg a hazai művészek új szemléletű összefogását célul kitűző Blue Art Club Egyesület első kiállítása.

Silent Disco a SZIN-en

5066
A vállalat a szolgáltatásaiban is gondolt a fiatalokra: az új internet csomagja mellett Silent Party Stag- el lepi meg a fesztiválozókat.

Skanzen: ünnepi hosszú hétvége

5056
Cipósütéssel, tésztakészítéssel, malomtúrával, honfoglaló játékkal, valamint hagyományos mesterségbemutatókkal várják a látogatókat a szentendrei Skanzenben.

A Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

5055
Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara, augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Kihirdették Magyarország Cukormentes Tortáját

5039
Az "almatorta egressel" nyert az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös versenyén.

Fajdkakasos a világ legnagyobb whisky-je

5026
A Famous Grouse megalkotta a világ legnagyobb whisky-s üvegét. A palack 44 literrel szárnyalta túl az előző rekordot.

Rekorddöntés energiatakarékos járművével

5020
Álomhatár átlépésére készül a Kecskeméti Főiskola az energiatakarékos járművek egyik legrangosabb versenyén, a finnországi Nokiában.

Olimpia bárhol, bármikor

4979
Az MTVA okostelefon alkalmazása kiváló eredményeket ért el az EB alatt. A kirowski Isobar a londoni olimpiát sem hagyja ki.

Bővül a Work Force Kft.

4976
A magyar tulajdonú személyzeti tanácsadó cég idén két irodával bővítette hálózatát, ráadásul megújult a weboldaluk is.

Zenét ad ajándékba a METRO

4933
Minden, a METRO áruházaiban vásárolt kerti grill eszköz mellé Magyarország legkedveltebb webrádiója, a Neston zenei válogatása az ajándék augusztus végéig.

Olimpikonok az édesanyák szemével

4911
A P&G az olimpiai játékokhoz kapcsolódó „Köszi, Anya!” kampányának keretében bemutatta második reklámját „Gyermekek” címmel.

A Pagony első aktív könyve

4904
A legkisebbek kedvence, Maszat az aktív könyv által már nemcsak olvasható, de hallgatható, a könyvolvasó pedig tartalmazza az aktív könyvet és játékokat is.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése