TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az NFC-t teszteli a MasterCard

6151
A MasterCard –helyi partnereivel együttműködve - elindította az egy érintéssel működő, NFC alapú fizetés tesztelését Brazíliában.

Életet menthet az eCall az autókban

6149
Egyes márkák már most is kínálják ezt a funkciót, de egy EU direktíva 2015-től kötelező szabvánnyá teheti minden új gépkocsiban.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé tette Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Trükkmesterek a Judo EB reklámfilmjében

6144
A Budapesten megrendezésre kerülő esemény miatt lázban ég az egész hazai judovilág: a készülő reklámfilm előzetesei és werkjei már a világhálón.

Erőss Zsolt a WWF Föld Óráján

6084
Erőss Zsolt a WWF Föld Órája elnevezésű rendezvényen lobbantotta fel az Ország Legmagasabb Gyertyájának lángját.

Házi tévét indít a Corvin Plaza

6083
A hazai bevásárlóközpont saját gyártású mozgóképes tartalommal hívja fel magára a közösségi oldal felhasználóinak figyelmét.

Elindult a Lurkography

6012
Új rovattal bővült a két éves Kultography: olyan programokat is ajánl, amik a gyermekek számára is élvezetes időtöltést jelenthetnek.

WestEnd Valentin nap

5942
Nem hétköznapi szerelmi történet Pordán Petra és Balog Tamás rádiós műsorvezetőké, most ők is együtt pedáloztak a szerelemért.

Zöld utakon az easyJet

5904
Az easyJet legújabb technológiája akár negyed tonnával is csökkenti a repülőgépek súlyát, emellett javítja az utastér levegőjét is.

Kihívás indul!

5901
Milyen problémát tud megoldani közösen egy multinacionális vállalat pénzügyi igazgatója, egy börtön konyhájának főszakácsa, egy adótanácsadó, és egy marketinges szakember?

Kisvárosnyi szavazat a Vendégvárosokról

5896
A fesztiválozók döntése alapján Kecskemét mellett a határon túlról Dunaszerdahely, Beregszász, Szabadka és Székelyudvarhely állandó lakóit látja vendégül június 25-30. között a Hegyalja Fesztivál Tokajban.

A Magyar Dal fővárosa

5888
A szervezők 2013-ban is keresik azokat a magyar településeket, amelyek izgalmas, sokoldalú, átgondolt zenei programmal készülnek a Magyar Dal Napjára.

Magyarországra érkezik a Nexus 4

5882
Az LG hazánkban is piacra dobja a Nexus 4 okostelefont, a Google Nexus sorozatának legújabb tagját.

Február fénypontja Európában

5824
A Kölni Karnevál pazar programokkal csábítja a vendégeket az ünnepség egész ideje alatt. Minden évben több százezer látogató lepi el a legősibb német város utcáit.

Szenior környezetvédelem

5784
A „Láss Zölden” felvilágosító projekt keretében téli kampány indul a nyugdíjas korosztály körében.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...56789101112131415161718... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése