TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

XII. Győri Könyvszalon

5438
A Győri Könyvszalon rendezvényein, együtt ünnepelnek az írók, a költők, az előadóművészek, a kiadók és mindenekelőtt az olvasók.

Könyvsorozat gyerekeknek a Blikk Könyvklubtól

5435
Új könyvsorozatot indít a Ringier. Az Első Enciklopédiám című sorozatban a Százholdas Pagony lakói vezetik át a gyermekeket a különböző fejezeteken.

A Sziget a kulturális sokszínűség szinonimája

A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett. ...

11 PET palackból gyártja új futócipőit az adidas

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Parley Ocean Plastic és az adidas műanyagok okozta környezetszennyezés ...

Új kategória a sörpiacon

5394
Idén ősszel a Soproni márka újabb újdonsággal lép piacra: két különleges, minőségi sörkülönlegességet kínálnak a fogyasztóknak.

Startolt a Salétrom

5387
Előadásokkal, foodart büfével, live settel és longdrinkekkel teli eseménnyel startolt a LOFFICE új kulturális rendezvényhelyszíne.

Zebra szűri a hamis whiskyt

5373
A hamisítás megakadályozására sikeresen lépett fel a Zebra Technologies okostelefonra kifejlesztett rádiófrekvenciás azonosító rendszere.

Vitrinbe vele!

5347
Rendhagyó tárlatbővítés zajlott a Magyar Nemzeti Múzeumban, olimpiai bajnokok relikviái kerültek a vitrinbe.

Újgenerációs Béres Csepp

5309
A magyar találmány újgenerációs változatát, a Béres Csepp Extrát mutatta be a nyilvánosságnak dr. Béres József.

BB pezsgő: citylight megjelenés

5307
Európában másodikként ún. elektrolumineszcens technológiával működő egyedi fázisváltós köztéri megjelenéssel jelentkezett a pezsgő.

Cosmopolitan címlaptervező alkalmazás

5272
Bárkiből lehet Cosmo-címlaplány – ezért készítette el facebook alkalmazását a női magazin. A szerencsések bekerülnek a novemberi számba.

Sportra buzdító Olimpikonok

5226
Berki Krisztián és Szilágyi Áron is szerepel a Médiaunió Alapítvány „A sport mindenkié!” kampány új reklámfilmjeiben.

Sixt-alkalmazás már Androidra is

5197
Az autókölcsönző cég kibővítette okostelefon alkalmazását az Android operációs rendszerre is: az autófoglalás még könnyebb és rugalmasabb lett.

Az Infiniti hibrid a céges sikerautó

5147
Megjelent a nagyteljesítményű hibrid új Business Edition verziója: a munkahét alatt lélegzetelállító teljesítménnyel párosul.

1 milliót nyerhet a legstresszesebb

5130
Üdítőital, wellness hétvége és a végén 1 millió forint: a Morning Show és a WELL relax drink játékában ez ütheti a markát a résztvevőknek.

Sebastian Vettel Melanie Fiona klippjlében

5123
A kétszeres Forma 1 világbajnok Sebastian Vettelt ismét a volán mögött láthatjuk, de ezúttal nem a megszokott módon.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...56789101112131415161718... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése